Tuesday, June 6, 2023

Zdob şi Zdub, Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini, la concertul Făgăraș Fest, din 7 și 9 iulie

Recomandare:

Făgăraş Fest, festivalul itinerant al Munţilor Făgăraş, invită iubitorii de natură, muzică, film pentru o experienţă diferită de festival, pe 7-9 iulie, la Porumbacu de Sus, în judeţul Sibiu. Zdob şi Zdub, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, Nico de Transilvania sunt cei care vor cânta la cea de-a IV-a ediţie a festivalului. Accesul este liber.

Făgăraş Fest se deschide pe 7 iulie cu startul competiţiei de aventură, Făgăraş Adventure, şi continuă în prima zi cu proiecţia de film în natură şi un mix de muzică bună.

În cele trei zile de festival sunt organizate tururi pe urmele păsărilor şi ale animalelor sălbatice, activităţi pentru copii, tururi în cultura şi identitatea zonei.

Făgăraş Fest a fost lansat în 2019

Festivalul este o contribuţie la bunăstarea localnicilor şi la protejarea naturii, iar prezenţa publicului în cadrul acestuia vine să susţină acest lucru. Petrecerea timpului şi vacanţelor în zona Munţilor Făgăraş reprezintă mici „investiţii” în economia locală, ce vor începe să funcţioneze şi vor duce la dezvoltarea ecoturismului, în baza unor principii simple: protecţia şi promovarea naturii; crearea unor mecanisme de ajutorare a localnicilor; continuarea practicilor tradiţionale, respectând principii de viaţă durabile; încurajarea consumului de produse locale, de sezon; promovarea gastronomiei locale; conservarea patrimoniului cultural; mişcarea în natură.

foto: wiwibloggs.com

Zdob şi Zdub, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini

Făgăraş Fest a fost lansat în 2019, în partea de Sud a Munţilor Făgăraş. S-a desfăşurat timp de trei ediţii în zona Lereşti, la Nucşoara şi pe Valea Avrigului. 

Făgăraş Fest 2023 este organizat în parteneriat cu Primăria Comunei Porumbacu de Sus şi programul de ecoturism al Consiliului Judeţean Sibiu, Anii Drumeţiei.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img