Sunday, May 28, 2023

Wow! O femeie scoate la licitație prima generație de Apple iPhone pentru o sumă uriașă

Recomandare:

Este wow. Un iPhone Apple din 2007 a fost vândut pentru suma record de 63.356,40 dolari, după ce a fost scos la licitație.

Un Apple iPhone din prima generație a atins un preț record de 63.356,40 dolari (59.445 de euro) după ce a fost scos la licitație de o femeie care nu a deschis ambalajul.

Potrivit BBC, Karen Green a primit cadou de la niște prieteni, în 2007, telefonul mobil, care la vremea respectivă valora 599 de dolari.

Telefonul a fost păstrat apoi în ambalajul original, împreună cu folia de protecție, până când a fost vândut în cele din urmă săptămâna trecută.

Licitația a fost organizată de LCG Auctions și a fost deschisă la 2.500 de dolari (2.345 de euro) pe 2 februarie a.c.

Ulterior, a primit un total de 27 de oferte și a fost vândut la un preț de 100 de ori mai mare decât cel inițial.

“Descoperirea unui model original, prima lansare din 2007, încă nou-nouț, cu sigiliul din fabrică intact, este cu adevărat remarcabilă”, a declarat Mark Montero de la LCG Auctions.

Green declarase anterior, într-un interviu, că a primit telefonul cadou după ce și-a început noul loc de muncă, dar, întrucât și-a cumpărat deja un alt telefon nou, a decis să păstreze iPhone-ul și nu l-a mai folosit în cele din urmă

Ea a spus: “Este un iPhone, așa că nu se va demoda niciodată”.

Potrivit lui Montero, starea iPhone-ului ei este ceea ce caută colecționarii de lux, adăugând în același timp: “Numai [iPhone-urile] noi, nedeschise și de primă generație, în stare perfectă, sunt valoroase”.

Anterior, s-a raportat că prima generație de iPhone-uri vândute la licitații a ajuns la 39.339 de dolari (36.910 euro), dar aceasta este cea mai mare sumă plătită pentru unul până acum.

Se știe că produsele originale de primă generație de la Apple sunt la mare căutare de către entuziaștii loiali Apple, unul dintre aceștia plătind 677.000 de dolari (635.208 euro) pentru un prototip de computer Apple din anii 1970 în 2022.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img