Sunday, May 28, 2023

Interesant. Willow a ajuns în finala National Cat Awards printr-o întâmplare. FOTO

Recomandare:

Willow nu este o pisică oarecare și ar putea fi chiar o pisică premiată la Premiile Naționale pentru Pisici de la Londra.

Această pisică a intrat direct în finala National Cat Awards, după ce i-a salvat viața stăpânei sale diabetice. Și aceasta deoarece femeia și-a pierdut cunoștința, după ce s-a culcat în momentul în care avea deja un nivel periculos de scăzut al glicemiei.

Stăpâna ei, Amanda Jameson, 51 de ani, s-a dus la culcare lăsându-l pe partenerul ei, Ray Sherwood, 57 de ani, care se uita la televizor, dar a adormit repede.

Pisica Willow l-a mușcat de picior pentru a-l trezi, în timp ce se plimba de colo-colo. Odată ce domnul Sherwood s-a trezit, l-a condus la etaj la Amanda, care nu răspundea, iar domnul Sherwood a înțeles imediat că trebuie să cheme de urgență ambulanța.

El a declarat: "Adormisem în fața televizorului și apoi, în jurul orei 4 dimineața, am fost trezit de Willow care mă mușca de picioare și sărea la mine”.

A fost ceva foarte neobișnuit pentru ea și m-a făcut să mă ridic să văd despre ce era vorba. Fugea între mine și scări, uitându-se la mine. Am urmărit-o pe scări și ea se tot uita înapoi la mine ca să se asigure că vin”.

"Când am intrat în dormitor, Willow a sărit pe pat, iar eu o vedeam pe Amanda prăbușită".

Nu reacționa și am chemat imediat o ambulanță. Nu se simțea foarte bine și a fost dusă de urgență la spital, unde, din fericire, au reușit să o trateze.

El a adăugat: "Am fost absolut uluit - Willow îi salvase viața, este o pisică incredibilă, o eroină totală”.

Atenție!

Finaliștii Premiilor Naționale pentru Pisici au fost selectați și este timpul să votați pentru "alegerea voastră perfectă"! Click aici.
Există trei finaliști pentru fiecare dintre cele patru categorii - vizitați fiecare categorie de mai jos pentru a afla mai multe despre finaliștii noștri și pentru a vă exprima votul.
Votul este deschis până vineri, 30 iunie, la prânz. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii pline de farmec la Wilton's Music Hall, pe 17 iulie.
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img