Sunday, May 28, 2023

Vremea se schimbă radical din weekend

Recomandare:

Prognoza AccuWeather a fost actualizată. Scad temperaturile cu 10 grade de la o zi la alta. Prin urmare, vremea se schimbă radical în weekend, aşa cum au anunțat meteorologii, iar răcirea se va simţi în mai toate regiunile din România.

“Sâmbătă vorbim de o scădere a valorilor de temperatură, la început în partea de vest, nord, centru a țării, unde temperaturile vor ajunge la cel mult 9-10 grade Celsius”.

De duminică, răcirea se va resimți și în regiunile extracarpatice, maximele la scara întregii țări fiind cuprinse între 4 până la 12 grade”, spunea cu puțin timp în urmă Elena Mateescu, într-o intervenție în direct la Antena 3 CNN. 

Acelaşi lucru arată şi prognoza meteo Accuweather actualizată pentru aceste zile de 11 și 12 martie 2023.

De la aproape 20 de grade prognozate vineri, temperaturile scad semnificativ în weekend, astfel că duminică nu vor fi mai mult de 11 grade și în Bucureşti. Sunt şi şanse de ploaie, iar temperatura scade la jumătate în decurs de două zile.

18 grade vineri la Iaşi, nori, iar 16 grade sunt prognozate sâmbătă şi ploi scurte. Duminică temperatura scade la jumătate faţă de vineri, astfel că vor fi 10 grade, cu minimă de -2 şi se va simţi frig.

AccuWeather Inc. este o companie media americană care oferă servicii comerciale de prognoză meteo la nivel mondial.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie de la Penn State. Compania a adoptat numele “AccuWeather” în 1971.

AccuWeather are sediul central în Ferguson Township, chiar lângă State College, Pennsylvania, și are birouri pe Pine Street 80, în districtul financiar din Manhattan, pe lângă cele din Wichita, Kansas, și Oklahoma City, Oklahoma.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img