Saturday, June 3, 2023

VIDEO. Taylor Swift se află acum în turneu. Top trei momente fascinante din deschiderea evenimentului

Recomandare:

Prezentăm azi momente inedite din turneul de acum al vedetei internaționale Taylor Swift.

Un video relaxant, pentru a ne încărca bateriile pentru încă o săptămână de lucru, care urmează firesc în viața noastră de zi cu zi.

Muzica este o gură de oxigen și ne ajută așa cum ne place să spunem la încărcarea propriilor baterii.

Pentru că noi oamenii așa funcționăm prin relaxare iar aceasta poate fi asigurată printr-o ieșire în natură, ascultarea muzicii sau vizionarea unui film.

De ce este turneul inedit

Nouă artiști o vor însoți pe Swift în toate etapele turneului, câte doi pe seară, ceea ce conferă fiecărei reprezentații un pic de noutate și, ocazional, un specific regional amuzant. (Haim, acei îndrăgiți din San Fernando Valley, vor face doar concerte pe Coasta de Vest).

Agenda este un amestec de alegeri evidente (Haim și Phoebe Bridgers, ambele colaboratoare ale lui Swift) și de co-semnări neașteptate (grupul pop cult Muna și grupul indie-rocker în devenire beabadoobee sunt surprize binevenite).

Puteți să ascultați aici pe Spotify în timp ce citiți.

Primul moment din deschiderea turneului este acesta. Haim: “The Steps”.

Pe locul doi se află beabadoobee: “Care”. Poate fi ascultate și vizualizat de asemenea pe YouTube.

Și închidem seria momentelor inedite și fascinante cu numărul trei din lista New York Times din acest weekend.

Așadar, locul trei: Muna cu Phoebe Bridgers: “Silk Chiffon”. Și acest moment poate fi vizualizat pe YouTube.

Două deschideri de turneu Eras Tour la preț de una! Este piesa cea mai preferată de iubitorii de muzică de pe albumul omonim al lui Muna din 2022, acesta este o fericire pop pură, mai scrie presa americană.

Taylor Swift este mai mult decât o vedetă cu mii de fani, ea reprezintă o modă a zilelor noastre. Mai multe ediții ale New York Times au dezvăluit povești de dragoste, nunți festive, spectacole și evenimente incedniare, toate pe fondul fenomenului Taylor Swift.

Câteva date informative despre Taylor Swift

Pe numele ei complet, Taylor Alison Swift s-a născut în ziua de 13 decembrie  1989 și este o cântăreață și compozitoare americană. Discografia sa de gen, compoziția și reinventările artistice au fost lăudate de critici și au beneficiat de o largă acoperire mediatică. 
Născută în West Reading, Pennsylvania, Swift s-a mutat la Nashville la vârsta de 14 ani pentru a deveni o artistă country. Ea a semnat un contract de compoziție cu Sony/ATV Music Publishing în 2004 și un contract de înregistrare cu Big Machine Records în 2005. Albumul său de debut autointitulat din 2006 a făcut-o prima femeie artistă country care a compus un album certificat cu platină în SUA.
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img