Sunday, May 28, 2023

VIDEO. Grav accident feroviar la Galați. Conductorul unui tren a murit, alte trei persoane au fost rănite

Recomandare:

Aseară. Un grav accident feroviar a avut loc la Galați, în România. O femeie, conductorul al unui tren, a murit și alte trei persoane au fost rănite în teribilul accident.

Primele informații care ne-au fost transmise sunt acestea:

Un accident feroviar a avut loc în această seară (sâmbătă, 25 martie 2023 n.r.) în Gara CFR Galati, iar 4 persoane au fost rănite, transmite ISU Galați. Potrivit ISU Galați, o locomotivă care făcea manevre a lovit un vagon de călători care era staționat, în gară, dar în care se aflau călători. Potrivit ISU Galați, în urma impactului au fost rănite 4 persoane, din care una, în stop cardio-respirator şi o alta, încarcerată. Lucrătorii ISU Galati actionează pentru salvarea victimelor. Vom reveni cu informații.

Între timp, una dintre persoanele rănite a decedat.

Accidentul feroviar deosebit de grav a avut loc în gara din Galați, sâmbătă seară, în jurul orei 19.30. Locomotiva urma să se cupleze la trenul care trebuia să plece spre Mărășești. Nu se cunosc în acest moment cauzele pentru care locomotiva a intrat cu mare viteză în garnitura de tren.

O femeie a murit și alte trei persoane rănite sunt în continuare sub observația medicilor. Femeia care a fost resuscitată în urma accidentului feroviar din Galați a murit la spital.

În urma accidentului feroviar, ea a fost resuscitată chiar la fața locului de medicii de pe ambulanța SMURD, fiind transportată de urgență la spital, unde a murit. Femeia era conductor, pe trenul care a fost lovit de locomotiva scăpată de sub control.

„Urmare accidentului feroviar care s-a produs în această seară, în stația Galați, CFR Calatori anunță cu regret că doamna conductor a trenului R 7576, a decedat la spital. Inițial a fost stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar un nou stop cardio respirator survenit la spital, i-a fost fatal. CFR Călători prezintă condoleanțe și va acorda întregul sprijin familiei îndoliate”, se arată în mesajul CFR Călători.

Potrivit CFR Călători, în urma accidentului au rezultat patru victime: mecanicul trenului (picior accidentat), un calator descarcerat (accidentat la membrul drept inferior), femeia conductor, care a avut nevoie să fie resuscitată, fiind transportată la spital, unde a și decedat. Al doilea conductor, un bărbat, a fost accidentat la membrul drept superior si traumatism la cap, fiind de asemenea transportat la spital.

Mulți dintre oamenii care au asistat neputincioși la îngrozitorul accident, într-o zi obișnuită de weekend, sunt, încă, în stare de șoc.

Foto: Digi24

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img