Thursday, June 1, 2023

Victorie la Indian Wells! Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Caroline Garcia, numărul 5 mondial, și s-a calificat în sferturi

Recomandare:

Sorana Cîrstea, numărul 83 mondial, s-a calificat în sferturi la Indian Wells, după ce a învins-o, miercuri, pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 5 WTA.

Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, după un meci care a durat două ore şi 23 de minute.

Este pentru prima oară când Cîrstea se impune în faţa lui Garcia, după ce a pierdut precedentele două întâlniri. De asemenea, este pentru prima oară când ajunge în sferturi la Indian Wells.

Sorana Cîrstea a reuşit prima victorie în faţa unei jucătoare din Top 5 mondial, după succesul împotriva Karolinei Pliskova la Beijing, în 2007.

În sferturi, Cîrstea va evolua cu învingătoarea partidei dintre numărul 1 mondial Iga Swiatek şi britanica Emma Răducanu, locul 77 WTA.

Pentru accederea în sferturi, Cîrstea va primi 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA. 

Sorana a rămas singura jucătoare din România care a mai rămas pe tabloul turneului de mare slam de la Indian Wells,  după ce Irina Begu a fost eliminată încă din prima rundă.

Emma Răducan, și ea originară din România, a rușit să treacă de Magda Linette, locul 20 mondial, cu scorul de 7-6, 6-2.

La turneul de mare slam de la Indian Wells, cu premii totale de 17.6 milioane de dolari, s-au înscris câte 96 de jucători, la cele două competiții, feminin și masculin.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img