Sunday, May 28, 2023

Vicepreședintele conservator britanic cere revenirea pedepsei cu moartea și spune de ce

Recomandare:

Vicepreședintele conservator Lee Anderson cere revenirea pedepsei cu moartea pentru a reduce costurile închisorilor
Lee Anderson, noul vicepreședinte conservator, spune că pedeapsa cu moartea ar trebui să fie returnată în Marea Britanie

Noul vicepreședinte al Partidului Conservator a cerut revenirea pedepsei cu moartea.

Într-o declarație recentă, Lee Anderson a afirmat că aceasta are “o rată de succes de 100% în ceea ce privește oprirea infractorilor de a mai comite infracțiuni”.

El a adăugat că execuția ar însemna că guvernul nu ar trebui să plătească pentru a găzdui unii infractori în închisori. Vorbind despre ucigașii soldatului britanic Lee Rigby, Anderson a spus:

Nu vreau să plătesc pentru acești oameni“.

Conservatorul britanic cu propriile-i idei și credințe

Lee a abordat și subiectul migranților ilegali care traversează Canalul Mânecii în bărci mici și a spus că aceștia ar trebui să fie returnați în Franța, “în aceeași zi, pe o fregată a Marinei Regale”.

Vicepreședintele a criticat, de asemenea, Partidul Conservator pentru că este “prea speriat” pentru a face orice reformă a sistemului de asistență socială.

Un fost miner de cărbune, care este deputat pentru Ashfield în Nottinghamshire, a fost promovat în funcția de vicepreședinte, după o campanie electorală generală a conservatorilor.

Potrivit Mail Online, Lee a fost citat spunând că “Nimeni nu a comis vreodată o infracțiune după ce a fost executat… Rata de succes este de 100%”.

El a mai spus că “migranții care sosesc în Marea Britanie “văd o țară în care străzile sunt pavate cu aur – unde, odată ce aterizează, nu se află în acel mic și mizerabil cort scârbos”, adăugând: “Vor fi într-un hotel de patru stele”.

El a mai spus, citat de presa ezternă: “I-aș trimite înapoi în aceeași zi… și nu ar mai veni”.

La granița dintre bine și rău, ego exacerbat, indiferență. De un singur lucru nu se ține cont: viața și moartea doar sufletul omului decide, în timp ce Dumnezeu acceptă dorința fiecărui om în parte, dacă la bază este logica și binele.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img