Sunday, May 28, 2023

Veverițele au terorizat o femeie chiar în bucătăria ei

Recomandare:

Iată că am trăit să o vedem și pe aceasta. Până și veverițele au devenit ”teroriste”. Despre ele se spune că au terorizat de-a dreptul o femeie în propria ei bucătărie. Iată despre ce este vorba mai exact în cele ce urmează.

Proprietara, Michelle Collins, în vârstă de 39 de ani, din Kilwinnning, în Ayrshire, Scoția, spune că este îngrozită să intre în bucătăria ei în fiecare dimineață din cauza veverițelor cenușii care trăiesc în casa ei încă din anul 2020.

Micile vietăți cu blană i-au ros până și ușile și i-au mâncat zi de zi mâncarea câinilor ei.

Michelle, care este o personaă cunoscută în regiune, fiind proprietara unei săli de sport, a declarat pentru BBC Scotland:

"Nu mi-am imaginat niciodată că veverițele ar putea face asta casei mele, este incredibil ce pot face. Am încercat totul, dar nimic nu funcționează. Mă simt terorizată de ele. Sunt îngrozită să intru în bucătăria mea în fiecare dimineață. Locuiesc lângă o pădure și ei sar din copaci, pe portiera mașinii mele și apoi direct pe casa mea", a spus ea.

Iată ce mărturisește îngrozită femeia:

"Există o gaură în care au săpat sub veranda mea și urcă pe interiorul pereților mei".

Veverițele au mestecat prin ușă pentru a ajunge la mâncarea câinilor din seră, care se află în afara bucătăriei.

"Acum pun mâncarea deoparte când mă duc la culcare, dar dimineața am descoperit că prosopul pe care l-am folosit pentru a astupa golul este scos și el și ros".

Ce prevede legislația în privința veverițelor

Controlorilor de dăunători le este interzis să prindă și să ucidă veverițele cenușii care trăiesc în jgheaburi sau acoperișuri, odată ce acestea intră în poduri sau în alte încăperi ale unei case, pot fi exterminate. Dar controlorul de dăunători al lui Michelle, în acest caz, a renunțat după ce a încercat să prindă veverițele.

Opinia specialistului

Scott McIntyre, un controlor de dăunători care acoperă Edinburgh, Lothians și Fife, a declarat că a văzut “pagubele de coșmar” provocate de veverițe.

"Cel mai rău a fost cazul unei femei din Fife căreia i-au fost ros toate cablurile electrice, așa că a trebuit să i se refacă întreaga casă. Pagubele pe care le-au provocat au costat 30.000 de lire sterline.
"O altă femeie din Edinburgh a avut cablurile roase în podul ei transformat și am văzut cum au mestecat din poduri în dormitoare”.
"Ceea ce pot face unei case poate fi devastator."

Mii de solicitări de intervenții în fiecare an din cauza veverițelor

Asociația britanică de control al dăunătorilor (BPA) a declarat că există mii de solicitări de intervenții în fiecare an din cauza veverițelor.

"Acest lucru se datorează, în parte, pagubelor pe care le provoacă în casă și zgomotelor pe care veverițele le fac noaptea - care pot fi foarte supărătoare”.
"Pe măsură ce numărul lor a crescut în Marea Britanie, au crescut și pagubele pe care le provoacă", a transmis, pentru media externă, BPA.

Un singur lucru recomandă specialiștii BPA și acesta este ca proprietarii să sigileze toate punctele de intrare în interiorul unei proprietăți.

O întrebare: Să hrănească veverițele au încercat oare acești oameni și să se împrietenească cu ele, pentru o conviețuire pașnică? No comments.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img