Thursday, June 1, 2023

Veste bună pentru fani: Paul McCartney și Rolling Stones colaborează pentru un nou album

Recomandare:

Revista Rolling Stone anunță că fostul Beatle, Paul McCartney, a colaborat cu Rolling Stones la un nou album.

Revista a anunțat miercuri, 22 februarie 2023, că surse apropiate trupei au confirmat implicarea lui McCartney, spunând că acesta a cântat la bas pe cel puțin una dintre melodii.

Cu toate acestea, reprezentanții lui McCartney au refuzat să confirme dacă acesta este sau nu implicat în proiect.

Se înțelege că ultimul album este înregistrat în Los Angeles, cu Andrew Watt la pupitru. Se spune că Watt, care a lucrat cu Ozzy Osborne și Miley Cyrus, printre alții, se pregătește pentru mixajul final al înregistrărilor.

Trupa nu a confirmat când ar putea apărea noul album și nici ce melodii anume va conține, deși a lansat cel puțin o piesă nouă în ultimii ani. “Living in a Ghost Town” a fost lansat în aprilie 2020, Keith Richards declarând în anul următor pentru Los Angeles Times că dacă nu ar fi fost pandemia ar fi finalizat noul album.

Mick Jagger a adăugat: “Avem o mulțime de piese făcute, așa că atunci când se va termina turneul, vom evalua unde ne aflăm cu asta și vom continua.”

Potrivit lui Richards, albumul conține unele dintre ultimele înregistrări finalizate înainte de moartea lui Charlie Watts în august 2021. Confirmând că Steve Jordan l-a înlocuit pe Watts, el a spus că “Există muzică nouă pe drum”.

Dacă într-adevăr noul album Rolling Stones cu Paul McCartney conține muzică nouă, acesta va fi primul album al trupei de la albumul “a Bigger Bang” din 2005.

Despre Rolling Stones

The Rolling Stones este o trupă rock engleză formată la Londra în 1962. Active timp de șase decenii, sunt una dintre cele mai populare și mai durabile trupe din epoca rock. La începutul anilor 1960, Rolling Stones au fost pionierii sunetului dur și ritmat care a ajuns să definească hard rock-ul.

Prima lor formație stabilă era formată din vocalistul Mick Jagger, multi-instrumentistul Brian Jones, chitaristul Keith Richards, basistul Bill Wyman și toboșarul Charlie Watts.

Paul McCartney / Foto: wikipedia

Și despre Paul McCartney

Sir James Paul McCartney CH MBE (n. 18 iunie 1942) este un cântăreț, compozitor și muzician englez care a dobândit faima mondială cu trupa Beatles, pentru care a cântat la chitară bas și a împărțit cu John Lennon sarcinile principale de compozitor și solist vocal.

Unul dintre cei mai de succes compozitori și interpreți din toate timpurile, McCartney este cunoscut pentru abordarea melodică a cântat la bas, pentru gama largă și versatilă de voci de tenor și pentru eclectismul său muzical, explorând genuri care variază de la pop pre-rock and roll la muzică clasică, balade și muzică electronică.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img