Saturday, June 3, 2023

Vedeta din ”Stranger Things” și ”Enola Holmes” se logodește cu fiul lui Bon Jovi. Foto

Recomandare:

S-a dar anunțul. Vedeta din ”Stranger Things” și ”Enola Holmes” se logodește cu fiul lui Bon Jovi.

Millie Bobby Brown, care interpretează rolul lui Eleven în “Stranger Things”, s-a logodit cu Jake Bogniovi, fiul lui Bon Jovi, iar cuplul este acum gata să se căsătorească.

Legenda din ”Stranger Things”, Millie Bobby Brown, este cea care a anunțat că s-a logodit cu fiul lui Jon Bon Jovi, după ce a postat recent o fotografie a cuplului pe rețelele de socializare.

Brown, care a interpretat personajul Eleven în serial, a împărtășit vestea emoționantă celor 61 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu Jake Bogniovi și a spus: "Te-am iubit trei veri acum, dragă, le vreau pe toate".

Actrița, care pare emoționată în fotografie, poate fi văzută purtând un inel cu diamant, în timp ce Jake și-a înfășurat brațele în jurul logodnicei sale.

Cuplul s-a cunoscut prin intermediul Instagram și au devenit prieteni înainte de a-și începe frumoasa poveste de dragoste.

Brown a mărturisit cu puțin timp în urmă: "Ne-am cunoscut pe Instagram. Și am fost prieteni pentru o vreme, iar apoi, ce pot să spun?".

Cuplul a făcut publică relația lor după ce Brown a distribuit o fotografie în care Jake o sărută pe obrazul ei, deoarece au oficializat relația tot pe Instagram.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img