Tuesday, June 6, 2023

Vedeta din Real Housewives a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru că a înșelat persoane în vârstă

Recomandare:

Jen Shah, vedeta de la Real Housewives, și-a început pedeapsa de 6,5 ani de închisoare după ce a fost condamnată în iulie anul trecut pentru fraudarea unor persoane în vârstă în cadrul unei escrocherii de telemarketing.

Într-o declarație acordată vineri, 17 februarie 2023, revistei People, avocata lui Shah, Priya Chaudhry, a declarat că aceasta “s-a angajat să își ispășească pedeapsa cu curaj și cu un scop bine determinat, alimentată de dorința de a repara răul pe care l-a provocat. Hotărârea lui Jen Shah de a-și împăca victimele și de a-și schimba viața este de neclintit”.

A pledat vinovată de conspirație pentru fraudă electronică

Vedeta care a proiectat stilul de viață plin de farmec al celor bogați și faimoși din Salt Lake City a pledat vinovată de conspirație pentru fraudă electronică. Potrivit Departamentului de Justiție al SUA, escrocheria presupunea să vizeze persoane în vârstă și analfabete în domeniul informatic pentru a le vinde servicii “practic inexistente”.

În fața unei instanțe din New York, ea a declarat că: “Nu am avut nicio problemă cu acest lucru: “Știam că este greșit, multe persoane au fost rănite și îmi pare foarte rău.” Ea a recunoscut că a încheiat un acord cu alte persoane pentru a comite o fraudă electronică, adăugând că “știa că a indus în eroare” victimele, dintre care mai mult de 10 aveau peste 55 de ani.

Ea și “primul asistent” Stuart Smith au fost acuzați că au generat și vândut “liste de piste” de persoane nevinovate care, la rândul lor, au fost folosite de alți membri ai schemei lor pentru a înșela în mod repetat persoane nevinovate.

Jen Shah, vedeta din Real Housewives, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției prin care a confiscat 6,5 milioane de dolari (6,1 milioane de euro) și a plătit 9,5 milioane de dolari (8,9 milioane de euro) drept despăgubiri.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img