Saturday, June 3, 2023

Un tren cu 60 de pasageri a deraiat la intrarea într-un tunel

Recomandare:

Un tren Rodalies care circula pe ruta Mataro-L’Hospitalet a deraiat la intrarea în tunelul Sagrera din Spania, care are acces în cartierul Clot.

Potrivit Renfe, un tren Rodalies de pe linia R1 a deraiat în această după-amiază, joi, 9 martie 2023, la intrarea în tunelul Sagrera care dă acces la Clot, în cartierul Sant Marti din oraș.

Trenul care transporta aproximativ 60 de pasageri se deplasa pe ruta Mataro-L’Hospitalet. Primele informații au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Renfe a anunțat că primele verificări sugerează că niciunul dintre pasageri nu a fost rănit în accident. Toți pasagerii au fost transferați în timp ce lucrătorii de întreținere au curățat linia. Trenurile au continuat să circule doar pe un singur fir până când linia a putut fi repusă în funcțiune, după cum a relatat elperiodico.com.

Deraierea, ale cărei cauze sunt deocamdată necunoscute a afectat trenurile de pe liniile R1 și RG1, pe care circulă câte două trenuri pe oră în ambele sensuri. Potrivit postărilor pe rețelele de socializare ale unora dintre călători, după o jumătate de oră de așteptare în interior: “cu trenuri care treceau cu viteză mare în sens opus”, au fost în cele din urmă transferați într-un alt tren pentru a-și continua călătoria spre L’Hospitalet.

La ora 17:18, Renfe a anunțat că toți pasagerii afectați își continuau deja călătoria cu un alt Rodalies și că trenurile circulau pe un singur fir între Clot și Sant Adria. Deraierea a afectat indirect trenurile R3 și R4, cu întârzieri care, potrivit companiei, se așteaptă să fie recuperate “progresiv”.

Mataró este capitala și cel mai mare oraș din comarca Maresme, în Barcelona, Comunitatea Autonomă Catalonia, Spania. Este situat pe Costa del Maresme, la sud de Costa Brava, între Cabrera de Mar și Sant Andreu de Llavaneres, la 30 de kilometri (19 mile) nord-est de Barcelona.

L’Hospitalet de Llobregat, potrivit unui site informativ, este un oraș spaniol situat în comunitatea Catalonia în provincia Barcelona. În 2007 avea o populație de peste 250.000 de locuitori.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img