Saturday, June 3, 2023

Un cuplu și-a abandonat bebelușul pe banda rulantă de la aeroport. Motivul, terifiant

Recomandare:

Un cuplu care a fost anunțat de funcționarii aerieni că nu a cumpărat un bilet de călătorie pentru bebelușul lor l-a abandonat pe acesta la check-in-ul Ryanair, pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Cuplul, care călătorea cu pașapoarte belgiene, a fost reținut de poliție, potrivit Mirror, miercuri, 1 februarie 2023.

Părinții bebelușului, când și-au dat seama că nu aveau un bilet de avion pentru bebeluș, s-au plimbat pur și simplu până la controlul pașapoartelor, au lăsat copilul, care era într-un scaun auto, și au încercat să plece.

Un șef de tură i-ar fi dus pe cei doi “înapoi la ghișeele de zbor pentru a lua copilul și a chemat poliția și un agent de securitate”. Cuplul a luat copilul înapoi”.

Personalul aeroportului, care a văzut incidentul, a alertat poliția, care a luat cuplul pentru interogatoriu. Potrivit Autorității Aeroportuare din Israel, a declarat că cei doi au ajuns cu întârziere la zborul lor, ghișeul fiind deja închis.

Managerul de la ghișeul Ryanair a declarat: “Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”.

Ryanair percepe un tarif de adult pentru un copil care folosește un scaun separat, iar bebelușii care călătoresc în poala părinților plătesc aproximativ 25 de lire sterline.

Cuplul a fost arestat de forțele de ordine după ce și-au abandonat copilul la ghișeul de check-in al Ryanair. Cazul este sub investigație.

Despre compania aviatică Rynair

Ryanair DAC este un transportator irlandez ultra low-cost fondat în 1984. Are sediul central în Swords, Dublin, Irlanda și are bazele operaționale principale pe aeroporturile din Dublin și Londra Stansted.

Face parte din cea mai mare parte a familiei de companii aeriene Ryanair Holdings și are ca și companii aeriene surori Ryanair UK, Buzz, Lauda Europe și Malta Air.

Este cea mai mare companie aeriană din Irlanda și, în 2016, a devenit cea mai mare companie aeriană bugetară din Europa în funcție de numărul de pasageri transportați prin zboruri regulate, transportând mai mulți pasageri internaționali decât orice altă companie aeriană.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img