Tuesday, June 6, 2023

Un cunoscut pilot de Formula 1 răspunde la comentariile privind retragerea sa din activitate

Recomandare:

Lewis Hamilton a declarat că este un “luptător” după comentariile lui Jenson Button privind retragerea sa din activitate.

Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes din Formula 1, le-a răspuns lui Damon Hill și Jenson Button după ce aceștia au discutat despre retragerea sa.

Potrivit The Independent, Button ar fi declarat că “Piloții se plictisesc să nu lupte în față, în mod normal, acesta este motivul pentru care se retrag”.

În timp ce vorbea despre numărul de ori în care Hamilton a urcat pe podium, Button a spus: “Chiar dacă sunt încă la cel mai bun nivel. Este ușor atunci când câștigi să continui, pentru că este întotdeauna grozav”.

El a precizat: “Când devine greu, atunci te gândești mental și fizic “mai am un sezon în mine?” Ar putea fi așa și pentru Lewis”.

Button a mai spus: “A câștigat atât de multe campionate la rând încât să aibă apoi un an dificil… a fost atât de neașteptat. Cred că i-a luat un pic să se pună la punct anul trecut din această cauză. Dar s-ar putea să semneze un contract dacă mașina nu va fi competitivă anul acesta, pentru că vrea să plece cu fruntea sus.”

Lewis a răspuns imediat la comentarii și a spus: “Sunt un luptător și sunt entuziasmat pentru viitorul cu Mercedes”.

Campionul mondial a insistat, de asemenea, că nu intenționează să se retragă prea curând.

Date informative

Sir Lewis Carl Davidson Hamilton MBE HonFREng (născut la 7 ianuarie 1985) este un pilot de curse britanic care concurează în prezent în Formula 1, pilotând pentru echipa Mercedes-AMG Petronas Formula One Team.

În Formula 1, Hamilton a câștigat un număr record de șapte titluri de campion mondial al piloților (la egalitate cu Michael Schumacher) și deține, printre altele, recordurile pentru cele mai multe victorii (103), pole position-uri (103) și podiumuri (191).

Născut și crescut în Stevenage, Hertfordshire, potrivit unui site informativ, Hamilton s-a alăturat programului de tineri piloți McLaren în 1998, la vârsta de 13 ani, devenind astfel cel mai tânăr pilot de curse care a fost vreodată contractat de o echipă de Formula 1.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img