Saturday, June 3, 2023

Un celebru actor, în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral

Recomandare:

Un anevrism cerebral l-a lăsat pe actorul din Saving Private Ryan și Black Hawk Down, Tom Sizemore, în stare critică.

Vestea anevrismului a venit de la managerul actorului în vârstă de 61 de ani, care a declarat că acesta a suferit anevrismul acasă și că acum este îngrijit într-o unitate de terapie intensivă din Los Angeles.

Sky News a relatat luni, 20 februarie 2023, că managerul său, Charles Lago, a descris starea lui ca fiind “de așteptare și de așteptare”.

Nominalizat la Globul de Aur în anul 2000 pentru cel mai bun actor, Sizemore este cunoscut pentru rolurile sale din “Witness Protection”, “Heat”, “Black Hawk Down” și pentru rolul său alături de Tom Hanks în “Salvarea soldatului Ryan”.

Viața lui nu a fost deloc ușoară. Sizemore a avut o carieră zbuciumată, luptându-se cu dependența de droguri și fiind arestat de mai multe ori. Printre acestea se numără conducerea sub influența alcoolului, posesie de droguri și pentru violență domestică.

El a fost condamnat pentru violență domestică, la fel ca și pentru acuzații legate de droguri.

Nu au fost oferite alte detalii despre actorul din Saving Private Ryan, despre starea sa sau despre ce ar fi putut provoca anevrismul cerebral.

Despre actorul Thomas Sizemore Jr.

Thomas Edward Sizemore Jr. s-a născut la data de 29 noiembrie 1961 și este un actor și producător american. El este cunoscut pentru rolurile sale secundare din filme precum Născut pe 4 iulie (1989), Harley Davidson și omul Marlboro (1991), Pasager 57 (1992), True Romance (1993), Natural Born Killers (1994), Strange Days (1995), Heat (1995), Saving Private Ryan (1998), Red Planet (2000), Black Hawk Down (2001) și Pearl Harbor (2001), precum și pentru că i-a dat voce lui Sonny Forelli în jocul video Grand Theft Auto: Vice City.

De asemenea, l-a interpretat pe Joey, fostul iubit gelos al Marissei, în filmul Zyzzyx Road (2006), și pe Anthony Sinclair în serialul de televiziune revival Twin Peaks (2017).

Viața timpurie și educația. Sizemore s-a născut în Detroit, Michigan. Mama sa, Judith (născută Schannault), a fost membră a personalului ombudsmanului orașului Detroit, iar tatăl său, Thomas Edward Sizemore Sr., a fost avocat și profesor de filosofie. A fost crescut în religia romano-catolică[2][3].

Sizemore a declarat că bunicul său matern era de origine franceză și nativ americană.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img