Sunday, May 28, 2023

Un bărbat vârstnic s-a sinucis după ce a fost înșelat cu economiile de-o viață

Recomandare:

Opt persoane au fost arestate în Malaga, Spania, după ce au înșelat un bătrân cu economiile de-o viață.

Întâmplarea este incredibilă, dar adevărată. Bătrânul, care a fost înșelat cu mai mult de 58.000 de euro, s-a sinucis după ce a aflat că a rămas cu mai puțin de 100 de euro.

Potrivit poliției, așa cum a relatat El Confidencial miercuri, 22 februarie 2023, bărbatul a raportat că nu-și mai găsește cardul bancar, exprimându-și îngrijorarea că ar fi putut fi victima unei înșelăciuni.

El a mers apoi la bancă pentru a încerca să își retragă pensia, dar i s-a spus că în contul său se aflau acum mai puțin de 100 de euro. Disperat din punct de vedere emoțional, bărbatul s-a sinucis o zi mai târziu, ceea ce a determinat poliția să tragă concluzia că moartea sa are legătură cu frauda.

Se spune că bărbatul era îngrijorat de faptul că nu va putea plăti serviciile de bază și că a fost lăsat într-o situație financiară foarte precară.

În colaborare cu întreprinderile locale, poliția a dat de urma persoanelor implicate. Aceștia au cheltuit banii în întreprinderi locale, unele dintre acestea colaborând cu ei. În total,zece persoane ar fi fost implicate în această fraudă, care a implicat retrageri de numerar și cheltuieli în cluburi de noapte și alte întreprinderi locale.

În urma unor luni de investigații, poliția a arestat trei persoane pentru furtul cardului și pentru fraudă, iar alte patru persoane care au colaborat cu cele trei pentru a permite utilizarea cardului în magazinele lor. O altă persoană a fost reținută pentru că a ajutat la distribuirea profiturilor rezultate din fraudă.

Indivizii vor apărea în scurt timp în fața instanței. Ei nu au dezvăluit încă modul în care au intrat în posesia cardului, pe care l-au folosit cu scopul precis de a-l înșela pe bătrânul domn, bucurându-se de economiile lui de-o viață.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img