Sunday, May 28, 2023

Un bărbat vârstnic, după opt căsătorii, declară că este epuizat. Ce planuri de viitor are acum

Recomandare:

Din seria incredibil dar adevărat este și următoarea poveste. Iată că după opt căsătorii, un bărbat de acum vârstnic declară că se simte epuizat. Totodată el spune că nici singur nu vrea să fie. Așadar iată ce spune chair protagonistul relatării de azi.

Ron Shepherd este considerat a fi cel mai căsătorit bărbat din Marea Britanie. La vârsta de 74 de ani, el s-a decis să vorbească liber și deschis.

Ce a decis acum. Planuri de viitor

Ron spune că se mută într-un azil de bătrâni pentru că cele opt soții ale sale i-au “uzat corpul”. El spune că nu-i place să fie singur, dar că după opt căsătorii a “terminat”, în sfârșit, cu viața în doi.

A fost căsătorit de opt ori și a anulat o logodnă cu o americancă în 2019 pentru că “nu se simțea bine”.

Ron, intervievat de Somerset Times, a declarat reporterului: "Sănătatea mea nu este bună acum. Cred că este posibil ca toate soțiile mele să-mi fi uzat corpul de-a lungul anilor".
"Stresul mental și fizic al divorțurilor și-au pus amprenta".

Cum s-a derulat povestea vieții lui

Ron s-a căsătorit pentru prima dată în 166 și a avut trei copii cu soția sa, Margaret. După doi ani au divorțat și s-a căsătorit cu Jeanette, în 1973. Această căsnicie a durat doar un an, iar apoi Ron s-a recăsătorit cu Lesley, doi ani mai târziu, în 1976. El și Lesley au avut doi copii. El a părăsit-o cinci ani mai târziu, iar ea a murit în 1996.

Ulterior, După aceea, Ron, care este fost manager de turneu pentru comediantul Norman Wisdom, s-a căsătorit cu Kathy în 1982 și au avut o fiică. Dar căsnicia nu a durat și Ron s-a căsătorit cu Sue în 1986, au avut doi băieți și au fost căsătoriți timp de 11 ani, până când Sue l-a dat afară.

În următorii cinci ani, Ron s-a mai căsătorit de trei ori cu Usha, Wan și Weng. Cea mai scurtă căsnicie a lui Ron a durat doar unsprezece luni. Și, în ciuda faptului că nu s-a mai căsătorit până acum, a avut în continuare o serie de prietene.

Există o explicație pentru multiplele iubiri

Din păcate, el, citat de mirror.co.uk, spune că permenenta căutare a iubirii a pornit de la abuzul sexual pe care l-a suferit în copilărie.

Îngândurat, el a ținut să precizeze: "M-a lăsat cu multe probleme, m-am întors la femei, mă simțeam în siguranță în compania femeilor".
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img