Saturday, June 3, 2023

Un bărbat de 71 de ani, arestat în temeiul Legii privind terorismul, după ce a încercat să ucidă un detectiv

Recomandare:

Poliția din Irlanda de Nord a arestat un bărbat în vârstă de 71 de ani, după ce un detectiv de rang înalt din afara serviciului a fost împușcat de mai multe ori în fața fiului său.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost arestat în Irlanda de Nord în legătură cu tentativa de omor a inspectorului-șef John Caldwell, potrivit poliției.

Potrivit unui comunicat recent emis de Serviciul de Poliție al Irlandei de Nord, bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost arestat în Omagh în temeiul Legii privind terorismul.

Suspectul, care este a șasea persoană arestată în acest caz, a fost dus la Musgrave Serious Crime Suite și va fi interogat de detectivi

Poliția a mai spus: “Cinci bărbați cu vârste de 22, 38, 43, 45 și 47 de ani arestați anterior în legătură cu atacul rămân în custodia poliției”.

Potrivit Reuters, Caldwell, care a lucrat ca ofițer de poliție timp de peste 26 de ani, este în prezent supus unei intervenții chirurgicale și din câte se știe, acesta este încă în stare critică.

El a fost împușcat miercuri seara, 22 februarie de doi bărbați înarmați, în interiorul unei parcări.

Autoritățile au declarat că Caldwell a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își punea mingile de fotbal în mașină după ce terminase o sesiune de antrenament pentru o echipă.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img