Saturday, June 3, 2023

Un bărbat a murit după ce a fost mușcat de mai multe ori, în timpul unui atac terifiant al unui rechin

Recomandare:

Un australian a fost ucis după ce a fost atacat de mai multe ori în timpul unui atac de rechin în Pacificul francez.

Bărbatul în vârstă de numai 59 de ani a fost ucis în regiunea franceză a Pacificului, Noua Caledonie, în urma unui atac al rechinilor care a avut loc la 150 de metri de țărm.

Potrivit oficialilor, acesta era un turist australian și a fost atacat în fața spectatorilor, în apropiere de plaja populară din Nouméa.

Rapoarte ale BBC au precizat că acesta a fost mușcat de mai multe ori și a murit la fața locului după ce a suferit răni majore la picior și la brațe.

Potrivit autorităților locale, acesta este al treilea atac de rechin care a avut loc în zonă în decurs de trei săptămâni.

După atac, bărbatul a fost salvat de două persoane care navigau în apropiere. Aceștia l-au dus în cele din urmă pe plajă, unde serviciile de urgență au încercat să îl salveze, dar din nefericire, nu au reușit, cu toate eforturile lor supraomenești.

Presa locală a relatat că mai multe persoane se aflau în apă când a avut loc atacul și s-au grăbit panicați să se întoarcă la mal în momentul în care a avut loc atacul.

Oficialii au declarat că majoritatea plajelor din zonă au fost închise un ordin a fost dat pentru a captura rechinii care înoată în apele din apropierea plajei.

Nu este prima dată

Un alt atac al rechinilor în zonă a avut loc pe 29 ianuarie a.c., atunci când un înotător în vârstă de 49 de ani a fost grav rănit. Un surfer ar fi fost apoi atacat în aceeași zonă în zilele următoare.

Insula Noua Caledonie, unde a avut loc terifianta întâmplare, este situată la aproximativ 1.200 km (750 de mile) de coasta de est a Australiei.

Cu aproximativ 270.000 de locuitori, această regiune se află pe locul 13 în lume în ceea ce privește numărul de atacuri de rechini, conform statisticilor Muzeului de istorie naturală din Florida, care ține evidența atacurilor de rechini la nivel mondial din 1958.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img