Saturday, June 3, 2023

Ultima oră. Starul hollywoodian Tom Sizemore a murit la 61 de ani, după ce a suferit un anevrism cerebral

Recomandare:

Despre drama prin care trece familia actorului Tom Sizemore am scris și anterior în alldova.ro.

Tom Sizemore, actorul de la Hollywood, nu și-a mai revenit după ce a suferit un anevrism cerebral și a murit la vârsta de 61 de ani în California.

Tom Sizemore, starul din Holywood, a murit vineri, 3 martie, la vârsta de 61 de ani. Moartea actorului a fost confirmată de Charles Lago, managerul său, după cum a relatat publicația de știri despre celebrități, TMZ.

Charles a informat TMZ: “Cu mare tristețe și mâhnire trebuie să anunț că actorul Thomas Edward Sizemore (“Tom Sizemore”), în vârstă de 61 de ani, a murit liniștit în somn, astăzi, la Spitalul St Joseph’s din Burbank. Fratele său Paul și gemenii Jayden și Jagger (17 ani) au fost alături de el”.

După ce legenda actoriei a fost spitalizată, Charles a explicat pentru TMZ că un atac cerebral a fost cauza anevrismului suferit de Sizemore pe 18 februarie. Acesta i-a provocat starului în vârstă de 61 de ani un colaps, paramedicii fiind trimiși la locuința sa în jurul orei 2 dimineața, după ce a fost găsit pe podea. Ulterior, el a fost transferat la o unitate medicală, unde a rămas de atunci.

“Cerem intimitate pentru familia sa în aceste momente dificile și doresc să mulțumească sutelor de mesaje de rugăciune și de susținere primite. A fost o perioadă dificilă pentru ei”, a declarat Lago pentru TMZ.

Ca actor, Tom Sizemore și-a construit un șir foarte impresionant de apariții în unele dintre cele mai mari filme din toate timpurile. Prima sa mare apariție a avut loc în filmul epic de război al lui Oliver Stone din 1989, “Born On The Fourth Of July”, Printre altele, a urmat rolul detectivului Cody Nicholson în “True Romance” (1993), în 1995, în rolul lui Michael Cheritto în “Heat”, și în rolul locotenentului Vincent D’Agosta în “The Relic” din 1997.

Cel mai mare rol al său este cu siguranță cel al sergentului tehnic Mike Horvath din filmul de război ”Saving Private Ryan”, premiat cu Oscar în 1998. Amintim că în anul 2001, el a jucat în ”Pearl Harbour”, iar în 2001 în ”Black Hawk Down”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img