Tuesday, June 6, 2023

Ultima oră. Mai mulți morți după o explozie uriașă la un depozit de combustibil din nordul Indoneziei. Video

Recomandare:

Se crede că o explozie masivă într-un depozit de combustibil din nordul Jakartei, Indonezia, a fost cauzată de o conductă de gaz spartă. Potrivit Jakarta Post, un raport al pompierilor de la fața locului a declarat că cel puțin 13 persoane au fost ucise în urma exploziei uriașe care a avut loc în jurul orei locale 20.00, vineri, 3 martie, în jurul orei locale.

Incidentul a avut loc la Depozitul Pertamina al companiei energetice de stat Pertamina din Plumpang, Koja, în nordul insulei Java. Se pare că cel puțin 51 de echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului pentru a face față incendiului incredibil.

Imaginile video postate pe rețelele de socializare de Jenis Kelamin Digambar Bukan Ditulis arată momentul în care a avut loc explozia. El a explicat: “Nu am văzut nimic: “Nu am înregistrat această înregistrare video, dar am primit-o de pe grupul de familie WhatsApp. dar casa mea este aproximativ la aceeași distanță de la casa celui care a înregistrat video până la locul incidentului (Pertamina). Vă rog să vă rugați ca acest dezastru să fie gestionat rapid, amiin”.

Aceasta este o știre de ultimă oră și vom încerca să relatăm mai multe informații, pe măsură ce mai multe informații devin disponibile. Vă mulțumim.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img