Saturday, June 3, 2023

Ultima oră. Accident feroviar, un tren de călători a deraiat. Foto

Recomandare:

În jurul orei 04:00 dimineața, un apel la 112 anunța un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în județul Teleorman, între Roșiorii de Vede si Măldăeni.

Pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la fața locului.

Trenul circula pe ruta Arad- București Nord și s-a oprit brusc. Mai multe persoane au fost evaluate la fața locului de echipajele medicale, 3 victime fiind transportate la spital.

La acest moment, călătorii sunt transportați cu 2 microbuze ISU către gara din Roșiorii de Vede. Forțe angrenate: ISU TR: 7 ambulanțe SMURD, 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 3 autospeciale de descarcerare, 2 microbuze, 8 ambulanțe SAJ; ISU OT: 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 1 autospecială de descarcerare grea, 5 ambulanțe SMURD; ISU DJ: 1 Autospecială pentru Transport Victime Multiple, 1 autospeciala de descarcerare grea, 3 ambulanțe SMURD. Au mai fost prealertate ISU AG, respectiv ISU B-IF.

La acest moment, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Foto: IGSU

Primele informații care au fost transmise și redacței noastre sunt următoarele, pe care le redăm în cele ce urmează.

Informare CFR SA

Trafic feroviar în condiții speciale pe raza stației Roșiori Nord Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în această dimineață, în jurul orei 04.00, la intrare în stația Roșiori Nord, 2 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat și unul s-a răsturnat.

Trenul era încărcat cu autoturisme si avea ca stație de destinație Portul Constanța. În prezent, traficul de călători se desfășoară pe celelalte linii din stație, măsură care va fi menținută până la repunerea pe șină a vagoanelor de marfa deraiate.

Personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova va asigura tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă, astfel încât operațiunile de repunere pe șină a vagoanelor deraiate să se desfășoare în condiții de siguranță și să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER, printr o comisie de specialiști, va ancheta acest incident.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar depune toate eforturile pentru restabilirea circulației în cel mai scurt timp și în condiții normale, pe raza stației Roșiori Nord.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img