Tuesday, June 6, 2023

Trump se află la New York pentru o audiere care va face istorie

Recomandare:

Fostul președinte Donald Trump a ajuns la New York pentru o audiere care va face istorie.

Primarul Adams le-a spus deja protestatarilor că orașul "este întotdeauna pregătit", în timp ce Donald J. Trump s-a întors la Trump Tower în ajunul de a deveni primul fost președinte care va fi pus sub acuzare.

Iată că Donald J. Trump a călătorit luni din Florida la New York pentru a fi pus sub acuzare în prima punere sub acuzare a unui fost președinte american, călătoria sa fiind monitorizată minuțios din momentul în care a părăsit proprietatea sa din Palm Beach până când a ajuns la Trump Tower din Midtown.

Urmăritori în direct au urmărit avionul său roșu-alb-albastru, până la sosirea pe aeroportul La Guardia. Elicopterele au transmis coloana de mașini care l-a transportat până la casa sa din Manhattan, care a fost înconjurată de presă, poliție și protestatari.

Prima dramă solemnă cu miză istorică

Bine au spus colegii de la presa americană mai sus menționată. Da, aceasta este prima dramă solemnă, cu miză istorică.

Fostul președinte american va fi condus în centrul orașului de polițiști și agenți ai Secret Service pentru a se preda la biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin L. Bragg. El va fi apoi pus sub acuzare în clădirea tribunalelor penale din Manhattan, unde susținătorii săi plănuiesc un miting în afara clădirii.

30 de capete de acuzare

Din informațiile media de ultimă oră reiese faptul că vor fi înaintate 30 de capete de acuzare.

Primarul Eric Adams i-a avertizat pe susținătorii lui Trump să păstreze pacea, spunând că demnitatea procedurilor nu va fi perturbată. 

Au fost amplasate baricade, iar Departamentul de Poliție a trimis un ordin de pregătire pentru cei aproximativ 35.000 de ofițeri, o forță mai mare și mai bine pregătită decât unele armate naționale.

"Deși s-ar putea să fie unii răzvrătiți care se gândesc să vină mâine în orașul nostru, mesajul nostru este clar și simplu: Controlați-vă", a declarat dl Adams în cadrul unei conferințe de presă luni. "New York este casa noastră și nu un loc pentru furia voastră deplasată".

Un amplu material pe această temă poate fi citit cu un singur click în ediția de azi, marți, 04 aprilie 2023, a NYT.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img