Sunday, May 28, 2023

Tragedie pentru fostul model și vedetă pop Samantha Fox: sora ei a murit după un atac de cord

Recomandare:

Sora fostului fotomodel și star pop Samantha Fox a murit după un atac de cord.

Sora mai mică a fostului model și star pop Samantha Fox ar fi decedat ieri, sâmbătă, 3 martie 2023, la vârsta de 50 de ani.

Vanessa ar fi fost internată la spitalul St Bartholomew, în urmă cu nouă zile, după ce s-a prăbușit brusc, în locuința sa din Enfield, în nordul Londrei, în urma unui atac de cord.

La sosirea la spital, Vanessa a fost ulterior plasată în comă. Potrivit The Sun, sora ei mai mare, în vârstă de 56 de ani, a vizitat-o în fiecare zi până la decesul acesteia. O persoană din interior a declarat pentru publicația menționată că Sam este șocată, în urma pierderii sale devastatoare.

Se crede că Vanessa ar fi fost singura soră cu drepturi depline a lui Sam. Durerea de inimă de astăzi pentru fostul model Page 3 vine la opt ani după ce a pierdut-o pe Myra Stratton.

Partenerul ei pe termen lung de 16 ani a murit în 2015 după ce s-a luptat cu cancerul. “Sam ar dori să le mulțumească medicilor și asistentelor minunate pentru îngrijirea și sprijinul lor”, a declarat aseară un reprezentant al lui Sam Fox pentru ziar. Aceștia au adăugat: “Sam și familia ei cer respectuos intimitate în aceste momente dificile”.

Sam a vorbit despre faptul că sora ei i-a salvat viațala un moment dat, în “Forever”, autobiografia sa din 2017, când Pat, tatăl lor alcoolic, o atacase. “Am crezut că o să mă omoare și l-am implorat să se oprească. Când am încercat să mă ridic, m-a lovit atât de tare în stomac încât m-a lăsat fără suflare și nu s-a mai oprit. Sora mea, Vanessa, a auzit ce se întâmpla și a sărit pe spatele lui pentru a-l lua de pe mine”, și-a amintit ea.

La această oră, omagiile curg în mediul online.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img