Thursday, June 1, 2023

TOP 7. Șapte articole interesante. Iată care sunt acestea. Foto

Recomandare:

Șapte zile din șapte și TOP 7 articole interesante care au fost publicate în această săptămână și pe care nu le putem trece cu vederea.

Există unele materiale media pe care jurnaliștii le numesc atemporale. De ele nu ne ”săturăm” niciodată, le putem citi și reciti. De fiecare dată în acest texte vom găsi ceva nou, chiar și un cuvânt, uneori, este de ajuns.

Și dacă tot am spus cuvânt, vom începe cu Horoscopul cuvintelor care poate fi găsit exclusiv la Alldova. Cuvântul meu este fermitate, al tău care este?

Doi. Un articol simpatic este despre consilierul guvernamental ION. La o lună de la lansare, a primit 750.000 mesaje și peste 2,5 milioane de vizite. Mai multe amănunte cu un singur click aici.

Trei. În top-ul citirilor se află și articolul informativ: Cum își pot schimba românii actele de identitate fără să mai vină în țară. Îl așezăm pe locul 3. Mai multe amănunte aici.

Patru. O întrebare cu dezbateri aprinse în mediul online este aceasta: Ce înălțime avea cu adevărat Ștefan cel Mare. Noi prezentăm un calcul logic, matematic și o dovadă. Materialul poate fi citit cu un singur click aici.

Cinci. Exclusiv. Victoria Bank cumpără BCR Chișinău. Potrivit unei informații venite pe adresa redacției noastre, BCR ne anunță că Victoria Bank cumpără filiala din Chișinău. Noi informații de actualitate la un click distanță.

Șase. Din Japonia, direct la plantat de copaci. Carmen Iohannis și în Săptămâna Verde. Soția președintelui României a postat pe pagina sa de Facebook poze de la campania de plantare care s-a desfășurat de Săptămâna Verde în Pădurea Tufarilor. Mai multe amănunte putem citi aici

Șapte. O analiză exclusivă ne arată care sunt tendințele vedetă ale modei în anul 2023. Iar ca o particularitate, vom vorbi despre moda de sezon.

Look-urile din denim sunt tot mai populare, ușor de accesorizat, ușor de a fi purtate si în plus pot evidenția pe oricine. Mai multe informații și imagini atractive putem citi și vedea aici.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img