Tuesday, June 6, 2023

Toblerone schimbă ambalajul, ca urmare a mutării producției în altă țară

Recomandare:

Până acum, imaginea distinctivă era muntele Matterhorn pe ambalajele batonului de ciocolată Toblerone. Dar această imagine va fi eliminată de pe piață și va fi înlocuită cu un munte generic, precum și cu un font diferit, cu mențiunea “stabilit în Elveția”. Dulceața este în vânzare din 1908.

Slovacia este țara din Europa care va produce celebrul deliciu din nuga, miere și migdale în ciocolată, așa că iconografia elvețiană trebuia să dispară. Asta pentru că, în conformitate cu legislația elvețiană, doar produsele pe bază de lapte produse în întregime în Elveția pot folosi simboluri naționale în marketing.

Potrivit proprietarului american Mondelez, care deține această companie, va fi folosit vârful unui munte mai generic. Semnătura fondatorului companiei, Theodor Tobler, va figura pe noul ambalaj al tabletei de ciocolată.

Un purtător de cuvânt al Mondelez a declarat pentru Sky News: “Pentru a răspunde cererii crescute la nivel mondial și pentru a dezvolta marca Toblerone pentru viitor, continuăm să investim în inovație în portofoliul Toblerone, în marketing și producție”.

“Ca parte a acestui demers, o identitate vizuală evoluată este dezvăluită prin intermediul unui ambalaj actualizat, care include o nouă față tipografică și un nou logo Toblerone distinctiv, care se inspiră din arhivele Toblerone și include semnătura fondatorului nostru, Tobler.”

“Berna este o parte importantă a istoriei noastre și va continua să fie așa și în viitor.”

Mondelez deține brandul din 2012 și produce, de asemenea, biscuiții Ritz și ciocolata Green & Black’s.

Ce știm despre Toblerone

Toblerone este o marcă de ciocolată elvețiană produsă până acum la Berna, Elveția, care este acum planificată a fi produsă în Slovacia, începând cu sfârșitul anului 2023. Toblerone, potrivit unui site informativ, este cunoscută pentru forma sa distinctivă, o serie de prisme triunghiulare îmbinate și inscripții gravate în ciocolată.

Compania a fost independentă din 1899 până în 1970, apoi a fuzionat cu Suchard, apoi cu Jacobs sub numele de Jacobs Suchard, apoi a fost achiziționată de Kraft Foods, apoi de Mondelez International în 2012.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img