Saturday, June 3, 2023

Terifiant. Un dentist este acuzat că și-a otrăvit mortal soția

Recomandare:

Un caz terifiant a ieșit acum la suprafață. Este vorba despre un dentist din Colorado care este acuzat că și-a otrăvit mortal soția timp de două decenii.

Despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Medicul stomatolog din Colorado a fost acuzat de crimă duminică, după ce detectivii au descoperit că soția sa a fost otrăvită mortal, a anunțat poliția.

James Toliver Craig, în vârstă de 45 de ani, din Aurora, și-a condus soția la spital miercuri, raportând că aceasta avea dureri de cap și amețeli, potrivit unei surse citate de presa americană.

"La scurt timp după ce a ajuns la spital, starea soției s-a deteriorat rapid, iar aceasta a fost conectată la un ventilator într-o unitate de terapie intensivă. Ea a fost declarată în moarte cerebrală din punct de vedere medical la scurt timp", a precizat poliția din Aurora.

Detectivii de la unitatea de detectivi de la Crime Majore au lansat o anchetă care a demonstrat că Angela Craig, în vârstă de 43 de ani, mamă a șase copii, a fost otrăvită.

Ce au descoperit oamenii legii este îngrozitor

"Un mandat pentru crimă de gradul întâi a fost obținut duminică dimineața devreme, la scurt timp după ce medicii au luat decizia de a deconecta victima de la aparate", au precizat reprezentanții din poliție.

“S-a descoperit rapid că aceasta a fost de fapt o crimă odioasă, complexă și calculată”, a declarat șeful diviziei, Mark Hildebrand.

Angela fusese la spital de cel puțin două ori înainte de ultima sa vizită, dar rudele sale au crezut că ar putea fi vorba de o infecție a sinusurilor, deoarece suferea de ele de ani de zile.

În acel moment, nu existau motive pentru a suspecta o crimă, dar după ce Angela a fost internată din nou în spital miercuri, soțul ei s-a făcut remarcat.

“Nu a fost prea mult în preajma familiei în ultimele zile”, a declarat sursa. “Asta a dus la unele suspiciuni”.

În plus, au spus aceștia, o “terță parte” a mers la poliție cu un anumit tip de dovezi care au determinat poliția să suspecteze că James Craig este implicat.

Poliția nu a menționat ce otravă a fost folosită sau care ar putea fi motivul.

Fericire și durere

Într-un comunicat de presă din 2021, James Craig a spus că este “fericit în căsnicia sa” cu Angela.

“Au șase copii și toți se bucură de activitățile în aer liber, în special de camping, snowboarding, pescuit, drumeții, alpinism și ciclism montan”, se mai spune în comunicat.

“De asemenea, le place să viziteze parcurile tematice și călătoresc adesea la Disney, Universal și Sea World”.

De la fericirea declarată și până la crima comisă a fost doar un pas, un singur pas. La final, a rămas, însă, doar durerea din sufletul copiilor rămași fără iubita mamă.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img