Saturday, June 3, 2023

Terifiant. S-a căsătorit cu sora fostei soții, iar apoi a ucis-o

Recomandare:

S-a întâmplat în România zilelor noastre.

Un bărbat din Caraș-Severin a reușit să-i uimească și pe polițiști, după crima pe care a comis-o. El a fost căsătorit ani de zile cu o femeie, dar apoi a ales să divorțeze.

Bărbatul era îndrăgostit de sora fostei sale soții și a decis să se căsătorească cu Aurelia. După o discuție aprinsă, bărbatul a ucis-o pe Aurelia, iar apoi și-a pus capăt zilelor.

”O singură dată a zis că: eu dacă nu voi mai fi cu Aurelia, că așa o cheamă, lumea nu o să știe niciodată nimic”, povestește un vecin, potrivit Observator.tv.

Procurorii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele, prin intermediul redacției noastre:

Procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin  au fost sesizaţi în cursul zilei de 08.02.2023, orele 15.10, despre faptul că în curtea  unei case din comuna Fârliug, jud. Caraș-Severin  o persoană de sex feminin a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia. 

În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că,  în după-amiaza zilei de 08.02.2023, numitul  B.D.I  i-ar fi aplicat concubinei S.A. mai multe lovituri cu corpuri contondente în zona capului, după care s-ar fi sinucis prin spânzurare cu ajutorul unei frânghii agăţate de scara care facilita accesul în podul casei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 Cod penal şi violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal.

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img