Saturday, June 3, 2023

Terifiant. Două fetițe gemene de 12 ani s-au aruncat de la balcon în Barcelona

Recomandare:

Un caz terifiant. Două fetițe gemene de 12 ani au căzut de la un balcon de la etajul al treilea în orașul Sallent de Llobregat din Barcelona, una dintre ele murind, iar cealaltă aflându-se acum în stare critică la spital.

O fetiță de 12 ani, una dintre cele două gemene, a murit în după-amiaza de marți, 21 februarie 2023, iar sora ei se află în stare foarte gravă după ce a căzut de la un balcon de la etajul al treilea, în municipiul Sallent de Llobregat din Barcelona.

Cele două fete sunt fiicele gemene ale unei familii care s-a stabilit în respectivul oraș, cu puțin timp în urmă. Ofițerii Mossos d’Esquadra investighează ce s-a întâmplat, deși nu au reușit, încă, să stabilească care este cauza teribilului incident.

O anchetă a fost lansată de către ofițerii criminaliști ai Mossos în încercarea de a determina circumstanțele în care s-a produs acest incident tragic.

Accidentul a avut loc la o casă multifamilială situată pe Calle Estacion, la intrarea în oraș, în apropiere de Podul Vechi sau Pere Otger.

S-a dat alertă de urgență

Mossos a raportat că a primit o alertă de urgență în jurul orei patru după-amiaza și a desfășurat imediat patrule la fața locului. De asemenea, au fost trimise echipe medicale de la Servei d’Emergències Mediques (SEM). Din nefericire, acestea nu au putut face nimic pentru a o salva pe tânăra fată, care a fost declarată moartă chiar acolo, la fața locului.

Au reușit să o stabilizeze doar pe cealaltă fată. Ulterior, aceasta a fost transferată în stare foarte gravă la Spitalul Parc Tauli din Sabadell, unde a fost tratată de urgență pentru rănile suferite în urma căzăturii, după cum relatează elperiodico.com.

Aspecte psihologice

12 ani o vârstă critică din punctul de vedere al psihologilor. Nu se știe cauza, dar partea de psihologie va fi cu siguranță analizată, anchetatorii find foarte bine pregătiți și din acest punct de vedere.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img