Sunday, May 28, 2023

Tenebru. Ultima călătorie a lui Nicolae spre România, cu peripeții. Sicriul cu el s-a pierdut pe drum. Foto

Recomandare:

Întâmplare tenebră. Sicriul cu care era transportat Nicolae din Austria, înapoi spre familia sa din România, a ajuns în mijlocul șoselei. Furgoneta albă a “antreprenorului de pompe funebre” s-a deschis, iar sarcofagul a căzut pe drum.

Nu este o poveste ci o realitate înfiorătoare chiar și pentru cei care o citesc.

Povestea a fost sesizată de un sofer aflat în trafic. Iată ce a relatat acesta pentru presa germană.

“Așteptam la semaforul roșu. O furgonetă albă a venit puțin cam repede. Dintr-o dată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe șosea. M-am gândit: “Doamne, nu se poate să se întâmple asta acum”, a relatat S.B. pentru BILD.

Sicriul a fost pierdut în mijlocul unui drum austriac. Iată ce povestesc și alți martori oculari la teribilul incident.

Am auzit o bubuitură puternică

Marvin S. (24 de ani, tehnician chimist) se plimba în același timp pe Koogstraße: “Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că a avut loc un accident. Apoi am văzut sicriul. Din întâmplare, o ambulanță a trecut pe acolo. Șoferul și-a aprins luminile intermitente, a asigurat sicriul pentru ca nicio altă mașină să nu mai intre în el”.

Mi s-a făcut pielea de găină

Cei doi trecători s-au grăbit să îl ajute pe “antreprenorul de pompe funebre”. “Când am ridicat sicriul, era incredibil de greu. Abia atunci mi-am dat seama că era cineva înăuntru. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost pur și simplu înfricoșător. Sunt încă în stare de șoc”, a declarat Marvin. Câteva minute mai târziu, “antreprenorul de pompe funebre” pleacă pur și simplu cu sicriul în mașină.

Povestea omului din sicriu

Presa locală a aflat, după mărturisirile redate anterior, și povestea omului din sicriu.

BILD a aflat că persoana decedată este Nicolae R. (52 de ani), un lăcătuș român care a murit luni la Brunsbüttel. “A lucrat ca lăcătuș timp de zece ani, era stâlpul firmei. Moartea lui este foarte apropiată de mine“, potrivit Bild.

Vineri dimineață, trupul neînsuflețit al românului trebuia să fie transferat în țara sa de origine, până când acesta a alunecat din mașină după numai 800 de metri deplasare pe șosea.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img