Sunday, May 28, 2023

Tatăl și fratele actriței Julia Fox, în ilegalitate. Oamenii legii sunt îngroziți de ce au găsit la ei acasă

Recomandare:

Tatăl și fratele actriței Julia Fox, Christopher și Thomas Fox, au fost arestați și inculpați după ce în apartamentul lor din Manhattan au fost găsite arme fantomă, narcotice și materiale pentru fabricarea de bombe.

Iată ce s-a întâmplat mai exact. În urma unui raid efectuat în apartamentul lor de pe strada 84 din Manhattan, New York, la ora 6 dimineața, miercuri, 8 martie 2023, tatăl și fratele actriței Julia Fox au fost arestați.

Potrivit New York Post, care citează surse din poliție, polițiștii NYPD au descoperit, printre altele, arme ”fantomă, narcotice și materiale pentru fabricarea de bombe în proprietatea pe care o împart”.

Oamenii legii au confirmat presei, de asemenea, că arme fantomă și dovezi ale fabricării de narcotice în locuința din Upper East Side a lui Thomas, în vârstă de 65 de ani, și a lui Christopher Fox, în vârstă de 30 de ani.

Polițiștii cred că imprimantele 3D și materialele polimerice pe care le-au găsit ar putea fi folosite pentru a fabrica arme fantomă. Acestea sunt arme de foc care pot fi produse la domiciliu și, ca urmare, nu prezintă numere de serie care să poată fi urmărite.

Un purtător de cuvânt al poliției din New York a confirmat că doi suspecți anonimi au fost reținuți în urma unui raid, după executarea unor mandate de percheziție la proprietate.

“Ghost Gun” New York a acționant la timp

“Echipa “Ghost Gun” a poliției din New York a confiscat mai multe piese de arme fantomă, precum și echipamente pentru presarea pastilelor de narcotice. Membrii echipei au descoperit, de asemenea, materiale folosite de obicei ca și componente ale explozivilor, inclusiv oale sub presiune și diverse substanțe chimice, care pot fi folosite și pentru fabricarea de narcotice”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Specialiștii care au participat la fața locului au considerat că substanțele chimice nu sunt periculoase.

Aceștia au adăugat: “În acest moment, se crede că problema este limitată, fără nicio legătură aparentă cu terorismul. Poliția din New York va continua să lupte fără încetare împotriva armelor ilegale – atât împotriva proliferării constante a armelor de foc fabricate în mod tradițional, cât și împotriva numărului tot mai mare de arme ilegale, nedetectabile, dar complet funcționale, cunoscute sub numele de arme fantomă”.

Au fost găsite și sticle de vin de lux, în valoare de mii de dolari

În apartament au fost găsite, de asemenea, o varietate de substanțe narcotice. Printre acestea s-ar fi numărat heroină și fentanil. De asemenea, existau pastile încă neidentificate, o presă de pastile, formaldehidă, cloroform, oale sub presiune, propan și materiale asociate cu fabricarea de explozibili, au explicat sursele. De asemenea, a fost găsită la aceeași locație și o cantitate mare de sticle de vin de lux, în valoare de mii de dolari.

Sursa din cadrul poliției a descris acest lucru ca fiind o “cantitate exagerată de marfă” pentru două persoane care nu aveau cazier judiciar anterior. Vecinii au declarat că au văzut echipe de polițiști puternic înarmați, inclusiv unități SWAT, intrând în clădire, cei doi fiind ulterior arestați afară, pe stradă.

În interviuri anterioare, acordate pentru media externă, Julia Fox a relatat cum a crescut cu tatăl și fratele ei, o copilărie nu tocmai fericită. Descriindu-l pe fratele ei, Christopher, ea a spus: “Este ca un om de știință nebun și singuratic. Construiește imprimante 3D pentru distracție”. Iar de la imprimante și până la ”bombe” se vede că nu a fost decât un pas, un singur pas.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img