Thursday, June 1, 2023

Sylvester Stallone nu joacă în cel mai recent film ”Rocky”, ”Creed III” și iată de ce

Recomandare:

Sylvester Stallone joacă în serialul “Tulsa King”, care bate recorduri de audiență în SUA din noiembrie. Dar el nu apare în “Creed III”, cel mai recent film din franciza “Rocky”. Absența sa în “Creed III” este prima dată în nouă filme și 47 de ani când Rocky Balboa nu joacă în serial.

Motivele sunt două, după cum au fost enunțate de Variety: nu a fost de acord cu direcția creativă asupra filmului și, mai ales, se află în conflict, de zeci de ani, cu producătorul francizei, Irwin Winkler.

Lui Stallone nu i-a plăcut senzația “întunecată” a ultimului film “Rocky”, după cum a observat criticul de film Variety, Owen Gleiberman, în recenzia sa, “Creed III” este o dramă sportivă care seamănă mai mult cu un thriller inspirat de “Cape Fear” decât cu un film tradițional “Rocky”.

Stallone și Winkler s-au certat pentru drepturile asupra francizei de filme de box încă de la originalul din 1976, când Sly, cu o naivitate liniștită, i le-a vândut lui Winkler, pe când acesta era la început de drum și se lupta în industrie. Franciza a dat roade.

Conflictul dintre Stallone și Winkler pentru drepturile asupra filmului “Rocky” a fost reaprins anul trecut. Stallone a publicat în iulie o postare pe Instagram în care apărea un portret al lui Winkler în rolul unui șarpe cu limbă de cuțit.

“Un portret foarte măgulitor al marelui producător de “Rocky”/”Creed”, Irwin Winkler, de la unul dintre cei mai mari producători din țară”, a scris Stallone în legendă.

După ce Irwin a controlat pelicula ”Rocky” timp de peste 47 de ani, iar acum Creed, chiar aș vrea să am măcar un pic [din] ce a rămas din drepturile mele înapoi, înainte de a le transmite numai copiilor voștri – cred că ar fi un gest corect din partea acestui domn de 93 de ani?“.

Atâta timp cât producătorul păstrează drepturile asupra francizei, nu se pare că cinefilii îl vor vedea vreodată pe Rocky al lui Stallone din nou pe marele ecran.

“Tulsa King”, un serial pentru micul ecran, este povestea șefului mafiei, Stallone, care este eliberat din închisoare, trimis în Tulsa, și înființează o organizație criminală. Un rol care i se potrivește ca o mănușă.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img