Tuesday, June 6, 2023

Și totuși regele Charles face un pas către Harry și Meghan, după ce i-a dat afară din Frogmore Cottage

Recomandare:

După ce i-a dat afară pe Harry și Meghan din Frogmore Cottage, se crede că regele Charles încearcă să le ofere o ramură de măslin cu o cazare alternativă.

După cum a dezvăluit în exclusivitate sâmbătă, 4 martie 2023, pentru Mail on Sunday, după ce i-a dat afară pe Harry și Meghan din Frogmore Cottage, regele Charles caută să le ofere o ramură de măslin, respectiv un mic gest de împăcare.

Concret, potrivit publicației menționate, soții Sussex ar putea primi cheile de la vechiul apartament “Chamber Floor” al prințului Andrew din Palatul Buckingham.

La începutul acestei săptămâni s-a anunțat că prințul Harry și Meghan Markle au primit o notificare de evacuare, lăsându-i fără o locuință reală în Marea Britanie. Se presupune că au timp până în toamnă pentru a finaliza mutarea bunurilor lor. Oferindu-le cuplului apartamentul, Charles le oferă acestora un loc unde să stea ori de câte ori ar putea vizita Marea Britanie.

Regele l-a dat afară și pe ducele de York din casa în care a locuit mai bine de 20 de ani – conacul Royal Lodge din Windsor, cu 30 de camere. Andrew a pierdut utilizarea apartamentului de la Chamber Floor după ce a fost deposedat de rolurile sale militare și de patronajele regale.

Se crede că regele Charles i-ar fi oferit fratelui său mai mic cheile de la Frogmore Cottage, dar se spune că acesta ar fi fost reticent la această mutare. De la decesul mamei sale, regina Elisabeta a II-a, noul monarh s-a dedicat eficientizării monarhiei. Drept urmare, membrii familiei regale care nu lucrează își văd eliminate avantajele.

Andrew a împărțit Loja Regală cu fosta sa soție, Sarah Ferguson, Ducesa de York, și se crede că aceasta necesită renovări ample. Ziarul crede că prințul și prințesa de Wales ar putea lua în considerare posibilitatea de a se muta în această proprietate.

Se spune că William și familia sa sunt “foarte fericiți” că locuiesc în actuala lor locuință de la Adelaide Cottage. O sursă regală a declarat pentru ziar că, în cazul în care William și Kate vor decide să se mute la Royal Lodge, atunci Charles ar putea eventual să-i ofere prințesei Eugenie cheile de la Adelaide Cottage.

Se pare că au fost văzute camionete de mutare pe domeniul Windsor și se crede că toate bunurile prințului Andrew au fost deja mutate din Palatul Buckingham.

Prin urmare, în pofida recentelor dezvăluiri controversate din cartea de memorii “Spare” a prințului Harry, o sursă regală a declarat vineri 3 martie, pentru Mail on Sunday, că el și soția sa vor fi, în continuare, bineveniți la Încoronarea din luna mai 2023.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img