Thursday, June 1, 2023

Shakira a început o nouă viață, alături de cei doi copii ai săi în Miami. Ce le cere artista prietenilor și jurnaliștilor

Recomandare:

Shakira a postat un mesaj în care le-a cerut jurnaliștilor americani să respecte intimitatea copiilor săi.

“Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media,

În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona. 

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări. 

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat. 

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris Shakira, pe rețelele sociale.

După o relaţie începută în 2010, Shakira şi Pique s-au despărţit anul trecut

Fostul fotbalist îşi poate vizita copiii câte zece zile pe lună.

Cei 3 au plecat definitiv din Barcelona și s-au stabilit la Miami, acolo unde artista deține o proprietate impresionantă, a cărei valoare este estimată la aproximativ 17,5 milioane de dolari americani.

Shakira (46 de ani) și Gerard Pique (36 de ani) au ajuns la un acord în privința custodiei copiilor lor, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), la finalul anului trecut, după 5 luni de la despărțire.

Cei doi vor locui la Miami, alături de mama lor, acord la care au ajuns Shakira și Gerard Pique după mai multe runde de discuții, care au avut loc în preajma avocaților.

Jurnaliștii de la Marca, citați de digisport.ro, scriu că “Shakira a început, în sfârșit, o nouă viață alături de copiii ei, după despărțirea de Gerard Pique”.

“Mutarea la Miami a fost posibilă pentru că starea de sănătate a lui William Mebarak, tatăl Shakirei, s-a îmbunătățit. Milan și Sasha vor începe școala în Miami pe 11 aprilie.”, mai notează sursa citată.

Luxoasa vilă din Miami a fost cumpărată de Shakira în 2001, iar acum este evaluată la 17,5 milioane $. Deși artista a vrut să o vândă cu ceva timp în urmă, după despărțirea de Gerard Pique, locația este acum ideală pentru a începe o nouă viață.

Vila unde Shakira și-a dus cei doi copii are 750 de metri pătrați, are un ponton privat și o vedere spectaculoasă spre ocean.

Printre facilități se numără o piscină descoperită, 6 dormitoare, 7 băi, sală de forță și sală de biliard. În total, proprietatea are peste 2.000 de metri pătrați.

Printre vecinii celebri pe care Shakira îi are la Miami se numără Ricky Martin, Jennifer Lopez și Ivanka Trump.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img