Thursday, June 1, 2023

Semimaraton Iași 2023, un real succes. Atmosfera inedită, oameni frumoși. Reușită totală. FOTO. Exclusiv

Recomandare:

Și Semimaraton Iași 2023 a fost un real succes. Am fost la fața locului și am luat pulsul evenimentului. Atmosfera, una inedită, cu sute de oameni frumoși. Rezultatul final: reușită totală.

Muzica EUROPA FM pe fundal, îmbietoare, ademenitoare, nu a lăsat pe nimeni indiferent, așa că voia bună, în ziua de duminică, 23 aprilie 2023, a fost parte din realitatea cotidiană, unică și memorabilă.
Nu am alergat în cursă la propriu, dar de pe margine, alături de participați am străbătut peste 5 km. A fost un real succes și pentru mine. 
Am fost în mijlocul oamenilor care sunt pasionați cu adevărat de mișcare și 90 la sută dintre ei merg la sală sau fac jogging zilnic. Și aici am văzut că alergatul este un mod de viață, fără dorința de a câștiga, chiar și o medalie.
Mulți dintre cei care au revenit, după cursă, la linia de sosire, nici nu doreau să își spună numele. Pentru că nu numele conta, ci acțiunea. Iar acțiunea din spatele a ceea ce s-a văzut este ajutorarea copiilor care au nevoie de o mână întinsă pentru susținerea lor de către noi, cei mari. Despre aceasta vom mai vorbi, cu siguranță, într-un material ulterior.

Ce am observat? Au venit pasionații de alergat, cu mic cu mare, din toate colțurile României și chiar și din Republica Moldova.

Iar Mihail este unul dintre alergătorii moldoveni care a revenit primul la linia de sosire, după o cursă lungă și epuizantă.

Dar a găsit puterea de a spune câteva cuvinte și de a oferi un zâmbet, pentru cei care au rămas pe margine, încurajând sau așteptând temerarii alergători.

A spus că el a venit tocmai din Republica Moldova, pentru a alerga la acest eveniment, și este bucuros de decizia luată, odată ce a revenit primul la linia de sosire.

Am stat de vorbă cu Dumitru care și el la rândul lui a câștigat o medalie, semn al puterii interioare, voinței de fier și motivației de a reuși, dar și de a ajuta semenii aflați la nevoie. 
Dumitru este un tânăr entuziast și ne-a mărturisit că participarea la cursa de alergat din Iași a fost ceva extraordinar și pentru el, mai ales că a reușit să cunoască oameni minunați, cu aceeași pasiune și devotament pentru sport.

Impresionant a fost și cursa pentru copii. Copiii alergau și părinții, pe lângă ei, pe margine, să nu îi piardă din ochi nici măcar o clipă.

Sunt multe de spus, dar ne vom opri aici. Imaginile suprinse de noi vorbesc de la sine. Transmitem și pe această cale felicitări organizatorilor, organizației ”Salvați Copiii Iași” și mulțumim, totodată, pentru oportunitatea de a face parte din echipa media a evenimentului ieșean.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img