Saturday, June 3, 2023

Se confirmă. Prințul Harry va participa la încoronarea regelui Charles, în timp ce Meghan va sta cu copiii în California

Recomandare:

Știrea potrivit căreia prințul Harry va participa la încoronarea regelui Charles, în timp ce Meghan va sta cu copiii în California, se confirmă.

Mai exact, s-a anunțat că prințul Harry va participa la ceremonia de încoronare a regelui Charles, după ce a acceptat invitația, în timp ce Meghan Markle se va afla în California, SUA, alături de copiii lor.

După controversele majore privind participarea prințului Harry și a lui Megan Markle la încoronarea regelui Charles, s-a confirmat în sfârșit că ducele de Sussex va lua parte la ceremonie.

Cuplul ar fi primit o invitație pentru ceremonie joi, 4 martie, și nu și-a confirmat prezența la Palat până la expirarea termenelor, respectiv joi, 4 aprilie 2023.

Cu toate acestea, s-a confirmat acum că la ceremonie va participa Harry, fără Meghan, deoarece aceasta se va afla alături de copiii lor, în California.

Un purtător de cuvânt al Palatului, citat de Sky News, a declarat: "Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai".
Aceasta a adăugat: "Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet".

Din câte știm, numărătoarea inversă până la încoronarea regelui Charles a început. Mult a fost și puțin a rămas până visul de-o viață a fostului prinț Charles va deveni realitate.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img