Saturday, June 3, 2023

Samsung Galaxy S23 în 2023

Mai multe posibilități de productivitate, luare de notițe, hobby-uri și altele

Recomandare:

Samsung a lansat, unul după altul, telefoanele Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 aseară, iar toate lucrurile la care ne așteptam de la un flagship Samsung și mai mult sunt prezente.

De la cel mai rapid chipset din tabăra Android până la o cameră principală de 200MP pe modelul Ultra, toate caracteristicile unui telefon de top au fost îndesate în șasiurile acestor telefoane.

Platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2 pentru Galaxy conferă o experiență extrem de fluidă, înglobând atât elemente de inteligență artificială, cât și funcții pentru mobile gaming.

Informații despre noul S23

Pe Galaxy S23 Ultra, S Pen-ul încorporat pe care mulți dintre utilizatori Galaxy îl cunosc, va oferi și mai multe posibilități de productivitate, luare de notițe, hobby-uri și alte elemente atractive și interesante.

Tehnologia cu cel mai mare impact este măsurată nu doar prin ceea ce le permite oamenilor să facă astăzi, ci și prin modul în care contribuie la un viitor mai bun. Galaxy S23 Ultra, precum și întreaga serie Galaxy S demonstrează ce înseamnă să ai parte de o experiență premium pe un smartphone.

Redefinim performanța prin îmbinarea puterii, a inovației de durată și a sustenabilității în cadrul unor dispozitive cu un impact mai mic asupra mediului înconjurător”, a spus TM Roh, președinte și Head of Mobile eXperience Business la Samsung Electronics.

Galaxy S23 Ultra oferă șansa oricărui fotograf, fie că este amator sau profesionist, să realizeze conținut foarte bun. Acest lucru se datorează faptului că telefonul prezintă cel mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un Galaxy – un sistem care este adaptat aproape oricăror condiții de luminozitate și conceput special pentru a reda detalii clare și corecte.

Elementul noutate

Pentru prima oară pe un smartphone Samsung, Galaxy S23 Ultra are un nou senzor Adaptive Pixel de 200 MP. Acesta folosește pixel binning pentru a suporta mai multe niveluri de procesare de înaltă rezoluție simultan, scrie presa de specialitate.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img