Saturday, June 3, 2023

SAGA Festival a făcut public programul celor de 3 zile de concerte. Cine sunt artiștii

Recomandare:

SAGA Festival, cea mai mare petrecere cu o producţie grandioasă şi scenele spectaculoase va avea loc la Romaero între 23-25 iunie, unde sunt aşteptaţi peste 150 000 de fparticipanți care se vor bucura de muzica a peste 100 de artişti.

SAGA anunţă programul pentru cele 3 zile şi prezintă artiştii care s-au alăturat line-up-ului pe lângă cei deja anunţaţi.

Pentru prima dată în România, Elley Duhé vine să bucure publicul cu hiturile care au propulsat-o în topurile radio şi TV mondiale, dar şi pe magazinele digitale unde are peste 1.9 miliarde de streamuri: ”Middle of the Night”, ”Happy Now” cu ZEDD sau ”Bad Memories” cu Meduza, James Carter şi Fast Boy.

Robin Schulz, DJ-ul denumit un adevărat fenomen pop, câştigător a peste 450 de premii gold, platinum şi diamond, cu peste 20 de milioane de discuri vândute şi peste 10 miliarde de streamuri, revine la Romaero cu un show special in care nu vor lipsi piese ca ”Sugar”, ”Waves” şi ”Sun Goes Down”.

DJ-ul numărul 11 în lume şi DJ-ul House numărul 1, conform Top 100 DJ Mag, Vintage Culture, vine din Brazilia pentru prima dată la Bucureşti, iar fanii SAGA vor avea parte de un set spectaculos, creat special pentru fanii din România. DJ-ul şi producătorul a colaborat cu artişti precum Maxi Jazz, Rufus Du Sol, John Summit, Meduza, The Martinez Brothers & Louie Vega, Diplo, Roland Clark, Aurora, Solardo, Claptone, James Hype şi alţii.

Tot din Brazilia, direct la SAGA Festival, în premieră în România, Mochakk va urca pe scena Spark pentru o seară memorabilă alături de fanii care şi-au dorit să îl vadă.

SAGA Festival. Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch şi Drift

Vineri: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple

Sâmbătă: Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpaţi

Duminică: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Artiştilor deja menţionaţi li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno şi house, dar şi artişti de hip-hop şi trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă şi alţii.

Prezentat de pionierii evenimentelor de muzică electronică, ALDA, parte a familiei Insomniac, SAGA este un festival de muzică inovator, ce are loc pe Aeroportul Romaero din Bucureşti. SAGA aduce publicului unii dintre cei mai iubiţi artişti şi o producţie audio-vizuală uluitoare, totul intr-o atmosferă incluzivă, care creează o petrecere supremă pe care Bucureştiul o aştepta demult.

Preţul unui bilet de o zi porneşte de la 40 de euro

SAGA 2023 va reuni cele mai bune talente din spectrul industriei creative, este locul perfect pentru un public liber, cu viziune, pentru iubitorii de muzică din întreaga lume.

Biletele sunt disponibile pe sagafestival.com şi pot fi cumpărate la preţuri speciale: preţul unui bilet de o zi porneşte de la 40 de euro, iar abonamentele de 3 zile mai pot fi achiziţionate în rate, cu payment plan de 25 de euro depozit doar în luna aprilie. În plus, există şi categoria de Under 21 la preţul de 55 de euro pentru festivalierii cu vârsta sub 21 de ani, dar şi categoria de bilete VIP.

Prima ediţie a Festivalului SAGA a avut loc la Romaero, cu peste 135 000 de persoane prezente la eveniment, iar cea de-a doua ediţie, de la Arena Naţională, s-a bucurat de prezenţa a peste 150 000 de persoane.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img