Sunday, May 28, 2023

S-a dat alarma. Un OZN a fost văzut lângă o centrală nucleară din Rusia

Recomandare:

S-a dat alarma, după ce un OZN a fost văzut lângă o centrală nucleară, în Rusia. Alarma a fost activată după ce OZN-ul a fost văzut în jurul centralei nucleare din Leningrad, în Rusia, după ce un obiect zburător neidentificat (OZN) a fost localizat.

Mai exact, iată că un obiect zburător neidentificat (OZN) a fost localizat în apropierea unei centrale nucleare din Rusia, situată în apropiere de Sankt Petersburg.

Potrivit presei locale și de stat, citate de Newsweek, oficialii au dat alarma după ce au observat obiectul în apropierea centralei nucleare din Leningrad, în orașul Sosnovy Bor.

Incidentul petrecut a fost raportat de presa de stat rusă miercuri, 5 aprilie, obiectul s-ar fi deplasat cu o viteză aproximativă de 200 de kilometri pe oră (124 de mile pe oră).

Sursele media au declarat că obiectul zbura la o altitudine de 10.000 de metri, iar alerta "a declanșat o stare de răspuns special".
Însă, ulterior, a fost publicată o declarație a colonelului în rezervă Andrey Koshkin, care a sugerat că nu există "nimic neobișnuit aici", deoarece "este o situație obișnuită".
"Este posibil ca acesta să fie un balon meteorologic", a adăugat el, "care ar putea fi de origine rusă sau străină".
Presa de stat rusă a relatat, de asemenea, că "obiectul a fost monitorizat de armata rusă".
Cei care au relatat despre această apariție au spus că "obiectul necunoscut se deplasa cu viteza vântului".
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img