Tuesday, June 6, 2023

S-a anunțat unde va relua filmările pentru ”Rust”, actorul Alec Baldwin. Foto

Recomandare:

Iată că s-a anunțat unde va relua filmările pentru ”Rust”, actorul Alec Baldwin. Astfel, filmările pentru ”Rust” sunt programate să se reia la Yellowstone Ranch din Montana, unde Alec Baldwin și regizorul Joel Sousa vor fi din nou pe platou.

Filmările la filmul controversat al lui Alec Baldwin vor fi reluate joi, 20 aprilie 2023, potrivit CNN. Postul de știri a precizat că echipa de filmare va începe la noua sa locație, Yellowstone Ranch, în statul american Montana. După cum a relatat Rust Movie Productions, Baldwin va fi pe platou alături de cunoscutul regizor Joel Sousa.

Istoric dureros

Inițial, filmările la Bonanza Creek Ranch din Sante Fe s-au încheiat brusc în octombrie 2021, după un incident tragic în care Galina Hutchins și-a pierdut viața. Cinematografa a fost lovită din greșeală de un glonț viu de la un tip tras de actorul american Baldwin.

De atunci, acesta a fost acuzat de omor prin imprudență pentru moartea ei. Sousa a fost și el rănit în același incident, când un Colt .45 fals s-a trezit cumva încărcat cu un glonț viu.

David Holes, asistentul de regie al filmului “Rust”, a devenit recent prima persoană de pe platoul de filmare care a fost condamnată în cazul uciderii involuntare a lui Hutchins.

În timpul unei audieri la tribunalul din Santa Fe, New Mexico - la care a participat de la distanță - Holes a pledat că nu contestă acuzația de utilizare neglijentă a unei arme letale. Când a fost întrebat cum dorește să pledeze, el a răspuns: "Nu contest, onorată instanță".

Asistentul regizorului – care era și coordonatorul de securitate al filmului – a fost condamnat la șase luni de libertate condiționată. Anterior, el încheiase o înțelegere cu procurorii pentru acuzațiile de neglijență cu arme de foc, în urma căreia urma să își ispășească pedeapsa în regim de probațiune.

O audiere preliminară este programată să aibă loc în luna mai, unde se așteaptă ca Holes să depună mărturie, mai scrie presa externă.

Procurorii își vor continua demersurile pentru acuzațiile de omor involuntar prin imprudență împotriva actorului Alec Baldwin și a lui Hannah Gutierrez Reed, armurierul filmului.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img