Saturday, June 3, 2023

Ryanair avertizează pasagerii că este la curent cu trucul viral al bagajelor de mână

Recomandare:

Iată așa și când credeau oamenii că nu le pot afla responsabili din companiile aeriene secretele, iată că s-au înșelat.

Compania aeriană care este considerată a fi ieftină, Ryanair, cunoscută pentru taxele pe care le percepe pentru bagajele pasagerilor, a fost alertată cu privire la un mic truc pe care călătorii îl folosesc în masă: îndesarea de haine suplimentare în fața de pernă sau în perna de gât care poate fi adusă la bord, pentru a economisi bani pe costurile zborului.

Ryanair a distribuit pe TikTok un videoclip în care apar personaje de desene animate care îi atenționează pe clienții săi care încearcă acest truc în timpul zborurilor. Aceștia au anunțat în acest fel, inedit, trebuie să recunoaștem: “Tocmai ți-ai umplut fața de pernă cu haine în plus?”. Iar Ryanair a adăugat în legendă: “Cine va ști? NOI ȘTIM!”

Oamenii comentau cu zâmbete, spunând: “Nu este o crimă!”.

Ryanair nu a răspuns cu o regulă despre acest hack, în acest moment spunând doar că știu că oamenii o fac.

În știri conexe, Mary Kate, utilizatoare TikTok, a împărtășit pe TikTok cel mai bun sfat pe care îl are pentru pasagerii Ryanair, o geantă specială de mână pe care a cumpărat-o de la Dealz pentru 6 euro, “cei mai buni 6 euro cheltuiți vreodată”. Ea optează să nu ia o valiză, ci doar geanta de mână care încape sub scaun.

Geanta are măsurile Ryanair pentru a se asigura că nu va fi o problemă la poartă, iar Mary Kate spune că este “uriașă”.

Oamenii de pe platforma de socializare au spus că au plecat la Dealz pentru a cumpăra geanta, o achiziție care a devenit până acum virală ca și trucul cu hainele și pernele.

Potrivit site-ului Ryanair de marți 1 martie 2023, în luna ianuarie a acestui an, de exemplu, potrivit media externă, au zburat 11,8 milioane de pasageri și au fost în grafic 86% din timp, cu un nivel de satisfacție a clienților de 89%.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img