Sunday, May 28, 2023

Rolling Stones, U2 și alte nume mari se vor uni pentru un scop nobil la concertul de pe Wembley

Recomandare:

S-a dat anunțul. În această vară, pe stadionul Wembley va avea loc un concert caritabil uriaș pentru victimele războiului din Ucraina.

Concertul de tip Live Aid a fost programat pentru 24 iunie 2023, pe stadionul Wembley, iar artiști de renume precum U2, The Rolling Stones, The Killers și Pink au fost invitați să cânte.

Este posibil ca și alți cântăreți de renume, precum Sir Paul McCartney, Adele, Florence And The Machine și Noel Gallagher ar putea fi contactați pentru a cânta la concert.

Concertul va fi transmis la nivel mondial la mai multe televiziuni, în direct.

O sursă a declarat pentru The Sun : “Va fi ceva uriaș, cu adevărat de primă mână și la scară globală. Este ceva ce oamenii își doresc să facă de ceva timp, dar acum a fost bătută în cuie o dată și rezervată la stadionul Wembley. Invitațiile de a cânta se răspândesc rapid către cele mai mari nume din domeniu”.

Veștile despre rezervările confirmate vor urma invitațiilor trimise de către organizatori, ITV și Livewire Pictures.

Data concertului este în același weekend cu Glastonbury, astfel că unii artiști sunt deja rezervați. Concertul va urma același format ca și Live Aid din secolul trecut, 1985.

Stadionul Wembley (cunoscut ca Wembley Stadium connected by EE din motive comerciale) este un stadion de fotbal din Wembley Park, Londra, Anglia. El a fost deschis în 2007, și a fost construit pe locul vechiului Stadion Wembley care a fost demolat în 2003. Arena găzduiește meciuri importante de fotbal cum ar fi finalele FA Cup și meciurile de acasă ale echipei naționale de fotbal a Angliei.

Stadionul Wembley este un stadion de categoria a patra UEFA. Având 90.000 de locuri, el este al doilea stadion după mărime din Europa. Stadionul este deținut de către The Football Association prin filiala sa Wembley National Stadium Ltd (WNSL).

Arena a fost proiectată de HOK Sport (cunoscuți ca Populous din 2009) și Foster and Partners, și include un acoperiș parțial retractabil și Arca Wembley de 134 m înălțime. Stadionul, potrivit unui site informativ, a fost construit de către firma australiană Multiplex pentru suma de 798 milioane de lire.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img