Saturday, June 3, 2023

Rolex renunță la un design clasic deosebit, ridicând prețurile excesiv de mult

Recomandare:

Iubirorii de ceasuri Rolex vor fi grav afectați. Rolex renunță la un design clasic deosebit, ridicând prețurile excesiv de mult.

Rolex a dezvăluit luni, 27 martie 2023, noile sale ceasuri pentru acest an și, în același timp, au anunțat renunțarea la ceasul Milgauss, “savantul nebun” de 9.300 de dolari, scrie Business Insider.

Colecționarii specializați au sesizat omisiunea, ceea ce a dus la o creștere masivă a căutărilor pe Google luni, urmată de un interes sporit pentru modelul Milgauss.

Milgauss, introdus în 1953, a fost una dintre piesele de specialitate ale Rolex, concepută pentru piloți, marinari, scafandri și alți exploratori.

Milgauss, rezistent la câmpuri magnetice, a fost popular printre oamenii de știință și ingineri, deoarece interferențele magnetice ale echipamentelor de laborator le dădeau peste cap sincronizarea ceasului de mână mecanic.

Rolex spune că versiunea originală a fost purtată de oamenii de știință de la CERN, Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară, din Geneva.

Cine sunt fanii Rolex

Printre fanii Milgauss se numără actorul și pianistul de jazz Jeff Goldblum, care a purtat o versiune personalizată în “Jurassic World: Dominion”. Printre alții se numără actrița Jennifer Aniston și solistul trupei The Red Hot Chilli Peppers, Anthony Kiedis.

Potrivit Chrono24, mulți dealeri îl oferă în prezent la vânzare cu mult peste 13.000 de dolari, față de prețul său de vânzare cu amănuntul de 9.300 de dolari.

Paul Altieri, una dintre cele mai importante autorități mondiale în materie de ceasuri Rolex, spune că se abține deocamdată să vândă.

"Ceea ce se întâmplă de obicei este că imediat după ce un model este scos din producție, prețul va sări, iar noi nu știm unde va ajunge. S-ar putea să dureze o zi sau două până se stabilizează. .ne place să vindem ceasuri care sunt la prețul pieței, chiar dacă acesta scade. Nu credem că o va face, ci credem că va crește".

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img