Thursday, June 1, 2023

Rezultat bun la aruncarea greutății. Reprezentanta Moldovei, locul 7 la Campionatul European din Turcia

Recomandare:

Este vorba despre sportiva Dimitriana Bezede, care a ocupat locul 7 la Campionatul European în sală, de la Istanbul, Turcia. Ea a înregistrat rezultatul 17.98 metri, la aruncarea greutății.

Atleta din Republca Moldova, Dimitriana Bezede, a evoluat la ultimele două ediții ale Jocurilor Olimpice (JO).

La acest eveniment sportiv internațional, campioană europeană a devenit portugheza Auriol Dongmo cu rezultatul 19.76, urmată de germana Sara Gambetta (18.83) și suedeza Fanny Roos (18.42).

Despre Dimitriana Bezede

Dimitriana Bezede s-a născut la 12 aprilie1994, Chișinău, Republica Moldova, este o atletă moldoveană, specializată în disciplina aruncarea greutății.

A participat la Campionatul European de Atletism din 2016. A făcut parte din lotul olimpic al Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de vară din 2016 și Jocurile Olimpice de vară din 2020. La Campionatul Mondial de Atletism din 2017 a obținut locul 19.

În anul 2019 sportiva a obținut locul 9 Campionatul European în sală. La Universiada de la Napoli a cucerit locul 5 și la Campionatul Mondial de la Doha s-a clasat pe locul 12.

Recordul personal al său este de 18,83 metri și datează din 2017. Recordul personal în sală este de 18,52 metri, stabilit la Istanbul în 2019, acesta fiind recordul național, potrivit unui site informativ.

Republica Moldova este cunoscută în întreaga lume prin oamenii ei minunați și Dimitriana Bezede este unul dintre ei.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img