Thursday, June 1, 2023

Regina Consort și-a anulat angajamentele din cauza unei boli “de sezon”

Recomandare:

Regina consort a fost nevoită să anuleze angajamente din cauza unei “boli de sezon”, potrivit Palatului Buckingham.

Palatul a făcut anunțul luni, 13 februarie, spunând că regina, în vârstă de 75 de ani, a fost nevoită să își anuleze vizita în West Midlands. Cu toate acestea, nu au oferit niciun indiciu cu privire la boala de care suferă.

Se iau în considerare noi date pentru regina consort, care urma să viziteze o școală locală din Edgbaston și biblioteca Southwater One din Telford pentru a mulțumi personalului și reprezentanților grupurilor de informare și voluntariat pentru contribuția lor la comunitate.

Palatul a declarat că partenera regelui, Camilla, speră că va fi suficient de bine pentru a participa la angajamentele planificate pentru miercuri, după ceea ce se spune că a fost un program foarte încărcat.

Despre Camilla

Camilla (născută Camilla Rosemary Shand, mai târziu Parker Bowles, 17 iulie 1947) este regina consort a Regatului Unit și a celorlalte 14 regate din Commonwealth, în calitate de soție a regelui Carol al III-lea.

A devenit regină consort la 8 septembrie 2022, când soțul ei a devenit rege la moartea mamei sale, Elisabeta a II-a.

Camilla a fost crescută în East Sussex și South Kensington din Anglia și a fost educată în Anglia, Elveția și Franța. În 1973, s-a căsătorit cu ofițerul armatei britanice Andrew Parker Bowles; au divorțat în 1995. Camilla și Charles au avut o relație romantică periodică atât înainte, cât și în timpul fiecăreia dintre primele lor căsătorii.

Relația lor a fost foarte mediatizată în mass-media și a atras atenția întregii lumi. În 2005, Camilla s-a căsătorit cu Charles la Windsor Guildhall, care a fost urmată de o binecuvântare anglicană televizată la Capela Sfântul Gheorghe din Castelul Windsor. De la căsătorie și până la accederea soțului ei în 2022, ea a fost cunoscută sub numele de Ducesa de Cornwall.

Camilla desfășoară angajamente publice reprezentând monarhia, adesea alături de soțul ei. De asemenea, este patroana, președinta sau membră a numeroase organizații de caritate și organizații.

Începând din 1994, Camilla a făcut campanie de sensibilizare cu privire la osteoporoză, ceea ce i-a adus mai multe distincții și premii. De asemenea, a militat pentru sensibilizarea unor probleme precum violul, abuzul sexual, alfabetizarea, bunăstarea animalelor și sărăcia.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img