Thursday, June 1, 2023

Regele Charles refuză să achite nota de plată a prințului Andrew pentru guru indian de vindecare. Documentar

Recomandare:

Spre deosebire de mama regină, Charles a refuzat să plătească cheltuielile cerute de prințul Andrew, aflat în dizgrație, pentru gurul său indian de vindecare, ceea ce reprezintă o nouă jignire pentru duce.

Într-un nou afront adus Ducelui căzut în dizgrație, regele Charles ar fi refuzat să plătească 32.000 de lire sterline pe an pentru a acoperi cheltuielile pentru guru său de vindecare indian.

Potrivit rapoartelor, prințul Andrew a înaintat cererea de rambursare a cheltuielilor către Privy Purse, prințul Charles refuzând cererea. Acesta i-ar fi spus lui Andrew că va trebui să plătească pentru instructorul de yoga care locuiește în casă din banii săi. De asemenea, The Sun relatează că ducele de York folosește instructorul de yoga de mai mulți ani, iar regina a semnat anterior aprobarea cheltuielilor.

“Gurul” locuiește cu Andrew în loja regală timp de o lună la rând, ajutându-l, se pare, să se “vindece” cu ajutorul mantrelor, incantațiilor, terapiei holistice și masajelor. Se spune că regina a fost fericită să plătească pentru stilul de viață al fiului ei.

De când Charles a devenit rege, el a redus cheltuielile familiei regale din venitul anual de 24.000.000 de lire sterline al palatului, care, în opinia sa, se reflectă negativ asupra familiei regale în timpul crizei costului vieții din Marea Britanie.

O sursă a declarat pentru The Sun: “În timp ce regina a fost întotdeauna fericită să-și răsfețe fiul de-a lungul anilor, Charles este mult mai puțin înclinat să finanțeze astfel de indulgențe, în special într-o epocă de criză a costului vieții.”

“Familiile se luptă și ar respinge, pe bună dreptate, ideea de zeci de mii de dolari plătiți unui guru indian pentru a oferi un tratament holistic unui membru al familiei regale care nu lucrează și care locuiește în conacul său de grație și favoare.”

“De data aceasta, regele a văzut factura pentru vindecător înaintată de Andrew către Privy Purse și a crezut că fratele său râde.”

De asemenea, Andrew ar putea avea interdicție de a purta veșminte ceremoniale la încoronarea regelui din luna mai 2023.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img