Saturday, June 3, 2023

Realitatea virtuală cu un pas mai aproape, Meta anunță data de lansare a ochelarilor AR

Recomandare:

Ochelarii de realitate augmentată (AR) vor fi gata în 2027, potrivit celei mai recente foi de parcurs hardware a companiei Meta, care a fost împărtășită (și scursă) cu angajații Meta în cadrul unei întâlniri de ieri, potrivit The Verge.

Ochelarii AR permit purtătorilor să interacționeze cu lumea reală și virtuală, în timp real, cu ajutorul unor tehnologii avansate de imagistică și senzori. Numiți și ochelari inteligenți, aceștia includ ecrane care adaugă informații alături de ceea ce vede purtătorul.

Există câteva produse de realitate mixtă în așteptare la Meta. Este vorba despre o cască, casca de realitate virtuală (VR) Quest 3, urmează să fie lansată mai târziu în 2023, fiind de două ori mai puternică decât Meta Quest 2.

În anul 2025, Meta plănuiește să lanseze primii săi ochelari inteligenți cu o interfață neuronală smartwatch pentru comenzi separate, precum și un ecran.

În 2027, un set de ochelari cu aspect normal va fi primul produs AR, despre care Mark Zuckerberg a prezis cândva că va fi înlocuitorul natural al smartphone-urilor, scrie presa externă.

Va fi interesant să vedem printr-o nouă prismă viața. Și cum nimic nu este imposibil, așa va fi. Viitorul este mai aproape decât credeam.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img