Sunday, May 28, 2023

Raluca Turcan: Dacă PSD deschide anumite portiţe de negociere, la rotativă, atunci trebuie renegociat la sânge protocolul

Recomandare:

Deputatul PNL Raluca Turcan este de părere că într-o perioadă a existat percepţia că PNL încasează şi PSD e cel care decide, însă sondajele arată că încrederea în PNL este stabilă.

Despre momentul rotativei guvernamentale, ea a spus că dacă PSD deschide anumite portiţe de negociere, la rotativă, atunci trebuie renegociat la sânge protocolul.

”Atâta vreme cât PSD, ca partid, are opţiuni de coalizare, de a face o majoritate parlamentară, PNL devine irelevant, sau relevanţa PNL scade. Pentru ca în această coaliţie PNL să fie relevant, trebuie ca partidul să fie puternic, aşa apreciez eu”, a spus deputatul PNL.

Turcan a precizat: ”Pe mine chiar mă preocupă ca pe toate palierele pe care putem, să facem să crească relevanţa PNL, în luarea deciziilor, în transmiterea deciziilor, în comunicarea deciziilor”.

”Au fost sincope pe care le-aţi sesizat şi care nici nouă nu ne-au plăcut.  A existat într-o perioadă percepţia că PNL încasează şi PSD e cel care decide însă sondajele arată că încrederea în PNL este stabilă”, a mai spus Turcan, arătând că există o creştere faţă de anul trecut. 

Despre momentul rotativei guvernamentale, Turcan a spus că până acum PNL a respectat ad literam protocolul.

”Dacă PSD deschide anumite portiţe de negociere, atunci punctul meu de vedere este că trebuie renegociat la sânge protocolul de guvernare. Funcţia de prim-ministru nu cred, pentru că este o componentă care ţine în viaţă această coaliţie, însă structura guvernului, programul de guvernare cred că trebuie renegociate dacă PSD dechide portiţa”. 

Întrebată dacă ar vedea şi miniştri PNL schimbaţi la rotativă, Raluca Turcan a spus că ”nimeni nu e de neînlocuit, oricând se găseşte cineva mai bun”. 

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img