Saturday, June 3, 2023

Putin pe care îl vedem este adevăratul Putin sau liderul de la Kremlin folosește dubluri?

Recomandare:

O lume întreagă este cu ochii pe cel mai de temut lider al omenirii de astăzi. Este el sau nu este? Când este președintele Putin și când nu.

Acest om care după cum se vede trăiește în trecut prin proiectarea unui viitor sumbru pentru omenire a avut de ales între iubire și frică și desigur, evident, el a ales frica. Așa că mai mult ca sigur că însuși Putin folosește nu una, ci mai multe clone, copii, dubluri sau oricum vrem să le spunem.

Primul loc unde privește totă lumea este fața. Și despre aceasta au vorbit oficialii ucraineni într-o postare pe canalele lor de social media.

O altă observație se poate face la nivelul membrelor superioare, brațelor. Adevăratul Putin are brațul stâng încordat iar cel fals dă din ambele mâini când merge. Și da, într-adevăr, la vizita din Ucraina a fost dublura lui Putin, dovadă fiind imaginile filmate, despre care vorbesc inclusiv ucrainenii.

Cum a fost depistată sosia lui Putin

Un videoclip difuzat pe rețelele de socializare din Rusia devine viral cu zvonuri potrivit cărora Vladimir Putin folosește mai multe dubluri pentru a călători în scopuri oficiale, după ce oficialii ucraineni au pus la îndoială faptul că vizita sa la Mariupol, Ucraina, a fost efectuată de o sosie.

Oficialul de la Kiev, Anton Gerașcenko, a postat trei imagini cu bărbia lui Putin după vizită și s-a întrebat dacă nu cumva toate aparțin aceluiași bărbat. Și se pare că există o formă diferită a feței în fotografii.

Consilierul ministrului de interne a postat: "Se pare că în ultima vreme, make-up artiștii săi [adică pentru recentele călătorii ale omului buncărului în Crimeea ocupată și Mariupol] au trebuit să lucreze cu o copie de calitate destul de slabă, nici măcar o dublură, ci copia sa. Mă întreb care dintre ele a fost reală?"

Întrebări logice

Videoclipul viral de pe rețelele de socializare transmite următoarele idei legate de aspectul fizic.

"Cine a vizitat Mariupol? Specialiștii au observat demult diferențele dintre dublurile de corp ale președintelui rus. O cornișă de pe lobul urechii lui Putin se schimbă în mod constant. La fel și o mică aluniță de pe fața sa”.
"Unul dintre Putin are riduri drepte pe față, celălalt are [riduri] mici și întrerupte”.
"Acest lucru este imposibil chiar dacă a făcut injecții cu botox".

Videoclipul se încheie cu o întrebare: “Până la urmă, câți Putini avem? Cine conduce Rusia?”

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img